Siyaset
Giriş Tarihi : 14-04-2011 23:04   Güncelleme : 14-04-2011 23:04

Tandoğan ve Özmen'den Mesaj

Ak Parti Milletvekili Aday Adaylarından Kamuoyuna mesaj

Tandoğan ve Özmen'den Mesaj


Vaki olanda hayır vardır…

Aday Adaylığım süresince, benden değerli desteklerini esirgemeyen arkadaşlarımıza, dostlarımıza, aile fertlerimize, teşkilat mensuplarımıza ve değerli Sinop halkına teşekkür ediyorum.

İnanıyorum ki vaki olanda hayır vardır. Hakkımda ki karara saygılıyım. Aday arkadaşlarımıza bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Ben bu yola çıkarken, hakkın rızasından, halkın hizmetinden ve dürüstlükten sapmadan halkıma hizmet etmek için çıkmıştım. Bu düşüncemin de halen arkasındayım ve devam da edeceğim. Şimdi hırslarımızı ve fevri duygularımızı bir kenara bırakıp, memleketimize bundan sonra, daha neler yapabileceğimizin gayreti içerisine girmemiz gerekiyor. Bizim atmosferimizde küskünlük psikolojisi ve ihtiras buhranları yoktur.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

 

ÖZMEN den “İlimize Hayırlı Olsun”

Sinoplu Hemşerilerimizin ve teşkilatlarımızın beklentilerine cevap vermek adına dahil olduğum partimizin aday adaylık süreci adaylarımızın belirlenmesiyle tamamlanmıştır.

Aday olan Mehmet ERSOY VE İbrahim FELEK arkadaşlarımızı tebrik ediyor ilimize hayırlı olmalarını temenni ediyorum.Biz bu yola sessiz çoğunluğun sesi ,birlik ve beraberliğin adayı olarak çıktık.Bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde partimizin seçimlerde güçlü olarak çıkması için aday arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışacağız.Başbakanımızın Ülkenin birlik ve beraberliği için verdiği mücadeleyi,başarılı icraatlarını bizlerde ilimizde yansıtmaya çalışacağız.Gün birlik günüdür  gün dayanışma günüdür.

Tüm teşkilat mensuplarına ve Sinop halkına  teşekkürlerimi sunuyorum

AdminAdmin