Siyaset
Giriş Tarihi : 06-10-2011 23:32   Güncelleme : 06-10-2011 23:32

Tokmak Bakana seçimleri 9-0 alacağız dedi

Bakan Şahin Ak Parti Teşkilatını Ziyaret Etti

Tokmak Bakana seçimleri 9-0 alacağız dedi

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, bakanlığı ile ilgili gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Sinop'ta AK Parti Sinop İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ve AK parti İl Başkanı Cengiz Tokmak tarafından karşılanan Bakan Şahin'nin ziyareti sırasında teşkilat üyeleri tam kadro hazır bulundu.

Ziyaret sırasında eski vekil Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Merkez İlçe Başkanı Saffet Ünal, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Uğur Giresun, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Belediye Eski Başkanı Hamza İnce, Yenitent Belediye Başkanı Mevlüt Aydın, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Rahman Cangül, il genel meclisi üyeleri ile teşkilat mensupları bakan Şahin ile uzun süre sohbet etti.


 Cengiz Tokmak Bakan Şahin’e Sinop’a, parti teşkilatına geldiğinden dolayı teşekkür ettikten sonra, gnel seçimleri çok az bir oyla 2 – 0 kaybettiklerini fakat önümüzdeki seçimleri 9-0 almanın sözünü vererek,  bütün çalışmalarının bu yönde olduğunu belirtti.

Bakan Şahin konuşmasında gerek üç aylık dönemde, gerekse de geçmiş hükümetler döneminde yaz demeden, kış demeden,  tatil mevsimi demeden başta genel başkanımız ve teşkilatlarımız sanki seçime giriyormuş gibi, çalışmalarımıza devam ettik.

 

Bütün arkadaşlarım, hükümet üyeleri hiçbir zaman teşkilatımızdan kopmadık hem toplantılarla, hemde teşkilatlara yaptığımız ziyaretlerde ilişkilerimiz sıcak tuttuk.

 

Şuan başarılı bir hükümet, başaran bir Türkiye varsa, içeride daha az, dışarıda daha çok fark edilen güçlü onurlu bir Türkiye vardır. Bugün alnı ak başı dik bir Türk milleti varsa bu duruşun arkasında çalışan uyumlu bir hükümet hükümetin arkasında güçlü bir parti teşkilatı, teşkilatın arkasında ise halk vardır.

Bugün 5,5 milyonu aşan üyemiz var Bu sayı pek çok ülkenin nüfusundan daha  fazla sayıdır. Ve son seçimlerde 21 milyon insan partimize oyunu desteğini verdi. Evet bugün 21 milyonluk seçmen , 5,5 milyonluk bir üyemiz teşkilat yapımız var.

ve en önemlisi bizim bugün sokaktaki desteğimiz %75’tir. sokaklarda çeşitli anketler yapılıyor. Son seçimlerde % 50 almış olsak ta anketlerde % 54 oyumuz çıkmaktadır. dedikten sonra sözlerini “seçim bitti durmak yok vatan millet ve insanlık için durmak yok çalışmaya devam” diyerek sonlandırdı. dedi.


Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’a Sn Bakanımızın Sinop’a yaptığı ziyareti sorduk. Ersoy açıklamasında “Bundan sonra bu tür ziyaretleri daha da sıklaştıracağız. Hükümetimizin Sinop ilinde hizmetlere ne kadar önem verdiği, Sinop’u ne kadar yakın takibe aldığının bir göstergesi olarak zaman zaman bakanlarımız, bakan yardımcılarımız ilimizi ziyaret edecek ve yerinde tespit ettikleri sorunları Ankara’da birlikte takibe devam edeceğiz. Sinoplunun ihtiyacı olan her türlü hizmeti vermek noktasında bundan sonra da her türlü çalışmayı sonuna kadar göstereceğiz” dedi

Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak Günün Anısına Sn Bakan'a Kotra Hediye Etti
AdminAdmin