Tozdan, Çamurdan Kurtulmak İstiyorlar
Yeni Mahalle Sakinleri Tozdan, Topraktan En Önemlisi'de Yağmur Yağdığında Çamur deryasından kurtulmak istiyor

Yeni Mahalle Fatih Caddesi sakinleri 420 metrelik yollarının bir an önce yapılmasını istiyor.
İsmail Metin ve Metin Özdemir stabilize olan yollarının her araç geçmesinde toz bulutuna dönüşmesinden, evlerinin pencerelerini doğru dürüst açamadıklarından dolayı şikayette bulunarak yetkililerden seslerine kulak vermesini istedi.
Yeni Mahalle Fatih Caddesi sakinleri olarak yetkililere gittiklerini fakat yolun alt tarafının Belediye sınırları içerisinde olurken yolun üst tarafının Abdaloğlu mahallesine bağlı olduğunu vurgulayan vatandaşlarımız Köy hizmetlerine gidiyoruz “Yolun altı bize ait değil, belediyeye gidiyoruz yolun üstü bize ait değil diyor ve bizler iki arada bir derede kaldık. Şayet biz Belediye sınırları içine dahil edilmemiş olsaydık zaten Köydes’ten gerekli desteği alırdık” diyerek serzenişte bulundular.
Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı 420 metrelik bu yolu 2012 yılı proje kapsamına aldıklarını vurgulayarak, şuan için burayla ilgili ellerinde satıh kaplama malzemesi bulunmadığını belirtti.
Ayrıca 2012 yılı için ilçe merkezinde 17 Km. satıh Kaplama yol yaacaklarını açıkladı.




İlgili Galeriler
Geçen gün 19 Mayıs Mahallesinden geçiyordum bir sokak dikkatimi çekti gidin bakın. Bir evin önüne ince mucur dökülmüş. Evden sonra mucur bitmiş demek ki ağlamayana mucur yok. Evlere özel mucur hizmeti var. Gidin bakın. Sokağın ismini de vereyim. Stad sokak. Mucurlar stoklarla sınırlıdır belki bilmiyorum.