Sağlık
Giriş Tarihi : 24-02-2021 11:40   Güncelleme : 24-02-2021 11:59

"Her Türlü Zorluğa Göğüs Gereceğiz"

Evde Sağlık Hizmetleri görevlileri, ihtiyacı olan hastalara ulaşmaya devam ediyor

"Her Türlü Zorluğa Göğüs Gereceğiz"

Gerze Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi, içerisinde bulunduğumuz çetin kış şartlarında evlerinden çıkamayan ve yatağından kalkamayan hastalara ulaşmaya devam ediyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle hastaneye ulaşamayan hastalara ulaşan ekipler, Gerze Orman İşletme Müdürlüğü ekipleriyle yapılan iş birliği ile 18 saatlik yoğun çaba sonucunda diyaliz hastasına ulaşabildi.

Ayrıca 2 ayrı evde sağlık ekibi tarafından aşılama çalışmalarının da hız kesmeden devam ettiğini resmi sosyal medya hesaplarından paylaşan Gerze Devlet Hastanesi, “Her türlü zorluğa göğüs gererek hastalarımıza hizmet sunmaya devam edeceğiz.

Evde Sağlık Hizmetleri Birimi görevlileri, bölgenin zorlu coğrafyası ve çetin geçen kış şartlarına rağmen köylerdeki hastalarımıza sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor.

Covid-19 aşılama çalışmaları kapsamında zorlu kış şartlarında evlerinden çıkamayan ya da yatağından kalkamayan hastalarımıza hastanemiz tarafından oluşturulan 2 ayrı evde sağlık ekibi tarafından aşılama çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir.

Ayrıca bölgemizde yoğun kar yağışı nedeni ile hastanemize ulaşamayan Diyaliz hastamız ise 18 saatlik mücadele sonunda Gerze Orman İşletmesi Müdürlüğü işbirliği ile hastanemiz ekipleri tarafından hastamız, hastanemize getirilmiş gerekli tedavilerine başlanmıştır.

Bu süreçte emeği geçen ekiplerimize teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin