Siyaset
Giriş Tarihi : 06-05-2021 11:38   Güncelleme : 06-05-2021 12:04

Maviş’ten, 2021 Yılı KÖYDES Ödeneği Müjdesi

AK Parti Sinop Milletvekili ve Genel Başkan Vekili Yardımcısı Dr. Nazım MAVİŞ, Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında ilgili kurumlar nezdinde yürütülen girişimler sonucu 2021yılında KÖYDES ödeneğinin 45.965.451 TL’ye yükseldiğini müjdeledi.

Maviş’ten, 2021 Yılı KÖYDES Ödeneği Müjdesi

Maviş, göreve geldiklerinden itibaren en önemli hedefleri olarak gördükleri tüm grup yollarının asfaltlanmasının yanında köylerin içme suyu ve kanalizasyon ihtiyacının giderilmesine 2021 yılı köydesödeneğinin önemli katkı sağlayacağını söyledi.

KÖYDES, KÖYE HİZMETİ KOLAYLAŞTIRDI

Maviş açıklamasında, KÖY-DES projesi ile köylere yapılan yatırımların hız kazanacağını belirterek, “KÖY-DES Köylerimizin Yol, İçme Suyu ve kanalizasyon gibi temel insani ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 2005 yılında o günkü Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetimizin kararlarıyla başlatılmıştı. Bugüne kadar, KÖY-DES kapsamında birçok köyümüzün yol ve içme suyu gibi ihtiyaçlarına dönük hizmetler yapılmıştır ve yapılmaya devam edecektir. dedi.

KÖYLERE HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Maviş, 2021 yılında hizmet götürülecek köylerimizin belirlenmesine yönelik olarak, muhtarlarımızın talepleri dikkate alınarak ilçe Kaymakamları ve diğer bütün paydaşlarla koordineli bir şekilde yapılacak olan programın icra edileceğini ifade etti. Maviş açıklamasını Köydes ödeneğinin tahsisindeki desteklerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Vali Erol KARAÖMEROĞLU’na, İl Başkanı Uğur GİRESUN’a, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU’na teşekkürlerini dile getirerek tamamladı.

AdminAdmin