Siyaset
Giriş Tarihi : 16-11-2018 16:39   Güncelleme : 16-11-2018 16:55

Son başvuru gerçekleşti

Ak Parti’de Gerze Belediye Başkanlığı için son aday adaylık başvurusu gerçekleşti

Son başvuru gerçekleşti

Ak Parti aday adaylık başvurularının son gününde belediye başkanlığı aday adaylığı için altıncı ve son başvuru bugün gerçekleşti.

İstanbul’da ikamet eden Gerzeli iş adamlarından Mustafa Uysal, Gerze Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yapmak üzere Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu.

İlçe Başkanlık Binasında gerçekleşen başvuru öncesinde kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, “Aday adaylık sürecinde çok değerli dostlarımız aday adaylık başvurusunda bulundular. Hepsi birbirinden donanımlı, birikimli aday adaylarımız hizmet aşkıyla Gerze’yi Ak Sevdayla buluşturmak için sabırsızlanıyorlar. Hepsine bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Ardından aday adaylık başvurusunu gerçekleştiren Mustafa Uysal, kendini tanıtarak başladığı konuşmasında doğma büyüme Gerzeli olduğunu belirterek “Her ne kadar İstanbul’da ikamet ediyor olsam da gönlüm doğduğum büyüdüğüm topraklar olan Gerze’de. Ak Parti’nin çalışma aşkıyla bugüne kadar buluşamamış Gerze, ne yazık ki gerekli potansiyeli gösteremedi. Bu potansiyel ve çalışma aşkı bizde var. Görev bize verilirse bu yükün altından kalkarak Gerze’mizi Ak Belediyecilikle buluşturacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Uysal, aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’e teslim etti. Dosya teslimi sonrasında adaylık başvurusu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Seda ŞengülSeda Şengül