Siyaset
Giriş Tarihi : 05-12-2018 21:05   Güncelleme : 05-12-2018 21:23

Türkmen, Aday Adayı Oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi Dikmen İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek İl Genel Meclis Üyeliği için aday adayı oldu.

Türkmen, Aday Adayı Oldu

Partilerle İlçe teşkilatında İlçe Başkanı olarak son kez bir araya gelen Türkmen’e partililer hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sunarak onure ettiler. 

Edinilen bilgiye göre Ak Parti Genel Merkezi tarafından istifası kabul edilerek İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı onaylanan Türkmen’in yapmakta olduğu ilçe başkanlığı görevini teamüller gereği Partinin Siyasi hukuki işleri başkanı Emre Akçaoğlu’na devretti.

Türkmen’in konuşmasını şu şekilde sürdürdüğü öğrenildi.

" Beş yıldan bu yana Ak Parti Dikmen İlçe Başkanlığı görevini İlçeme ve Partime hizmet etmek için sürdürdüm. Göreve geldiğim günden bu güne kadar partimizin başarılı olması adına gecemizi gündüzümüze katarak hizmet etmeye çalıştık. Dikmen İlçemizdeki bu başarı benimle beraber bu davaya inanmış birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden yönetim kurulu üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarımıza partimizin her kademesinde yer alan üyelerimize aittir. Bu başarıya bizleri ulaştıran herkesten Allah razı olsun. Birlik ve beraberlikle çıktığımız bu yolda dün olduğu gibi yarında aynı düsturla hareket edeceğiz. Ayrıca, yeni İlçe Başkanımız Emre Akçaoğlu Kardeşime de hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

hakan akbaşhakan akbaş