Spor
Giriş Tarihi : 30-10-2021 11:40   Güncelleme : 31-10-2021 13:48

Belediye Spor'a Gerze Protokolünden Destek Sözü

Gerze Belediye Spor, ilçe protokolü ile kahvaltı programında bir araya geldi

Belediye Spor'a Gerze Protokolünden Destek Sözü

Kahvaltı programına, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ali Su, İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Karaman, Gerze Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, AK Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt, DEVA Partisi İlçe Başkanı Mehmet Emin Gülsevim, Kulüp Yönetimi ve sporcular katıldı.

Gerze Belediye Spor Kulüp Başkanı Harun Zor ilçe protokolüne düzenlenen kahvaltıya katılım sağladıkları için teşekkür ederken, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ise kendisinin emekli öğretmen olduğunu öğretmenliği döneminde voleybol takımı yetiştirdiğini kaydederek “arkadaşlarımız spora maddi ve manevi destek veriyor. Bizlerde bu anlamda, onların her şekilde yanındayız. Sporun hayatımızdaki yerini biliyoruz.

Ben futbolcu olsam kendim için oynardım; sizde kendinizi pazarlamak için oynayın. Herkes gelip sizi izleyecek, bu anlamda kendiniz için çalışın. Bu şekilde başarının geleceğini göreceksiniz, başarılarınızın devam edeceğinize inanıyorum”  diyerek sporculara iyi dilek ve temennilerde bulundu.

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar ise futbolun dünyada en popüler spor dallarından biri olduğunu kaydederek “sporun gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyacağına inanıyorum.

Toplumumuz, gençlerimiz açısından en popüler olan spor, futbol. İlçemizde üç takımımız var; en üstte olan takımımız şu an Gerze Belediye Spor. Gençliğin yanlış yollara sapmaması için sporu, futbolu önemsiyoruz. Bu sene Bal Ligine yükseldiniz, sizi tebrik ediyoruz. Altyapıyla birlikte, nice gençlerimiz güzel başarılar yakaladı. Neticede dünyadaki sayılı takımlarda oynayan sporcularda, bizim çocuğumuz ama sizin hedefiniz olsun. Bizde devlet olarak sizin yanınızdayız” diyerek kapılarının her daim açık olduğunu kaydetti.

Gerze Belediye Spor Onursal Başkanı Hüseyin Yüksek, davete katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, mücadele ve hedefin önemli olduğunu belirtti.

Yüksek “yarın sporda karşılaşmalarımız başlayacak, biz sporcularımızdan başarı istiyoruz ama önce samimiyet bekliyoruz. Siz bize emanetsiziniz; bize emanet edilen gençlerimize takımın ve kulübün bize verdiği yetkiyle her anlamda sahip çıkacağız. Başarılamayacak hiçbir şey yoktur, hepinizin hedefi olsun, her türlü mücadeleye hazırlıklı olun” diye konuştu.

AdminAdmin