Spor
Giriş Tarihi : 10-04-2017 15:11   Güncelleme : 10-04-2017 15:21

Eski Futbolculara Onur Plaketi

Gerze'nin eski sporcu ve spor adamlarını onurlandırmak, gelecek nesli spora teşvik etmek amacıyla plaket töreni düzenledi

Eski Futbolculara Onur Plaketi
 Gerze Gücü Spor Kulübü, futbola emeği geçen Gerze'nin eski sporcu ve spor adamlarını onurlandırmak, gelecek nesli spora teşvik etmek amacıyla plaket töreni düzenledi.

Onur töreni 9 Nisan Pazar günü saat: 12:00'de Gerze Şehir Stadyumu'nda yapıldı. Gerze Gücü Kulüp Başkanı Fatih Ergün, amaçlarının Gerze'de futbolu eski şaşalı ve parlak dönemine geri getirmeyi hedeflediklerini belirterek ''eski futbolculara hak ettiği değerlerin verilmesi, Gerze'mizde futbolun gelişmesi ve gelecek nesli spora teşvik etmek amacıyla plaket töreni tertip ettik. Şahsım ve Gerze Gücü Spor Kulübü yönetimi olarak eski futbolcularımıza şükranlarımızı sunuyoruz'' dedi.

Plaket törenini bundan sonra her yıl yapmayı planladıklarını belirten Ergün, ''bir daha ki yıl, diğer eski futbolcularımızı da unutmayacağız'' dedi.

Onur töreninde plaketlerini alan emektar futbolcular, Zeki Coşkun, Kemal Saraçlı, Menşura Giginoğlu, Ali Kalay, İsmet Korkmaz, İsmail Hakkı Şahin, Rasim Seçkin, Süleyman Seçkin, Lütfü Özdemir'de töreni düzenleyen Gerze Gücü Spor Kulübüne ve Başkanı Fatih Ergün'e teşekkürlerini ilettiler.

Ayrıca futbola emek veren Emine Ünlü ve Özdemir Kaya'ya onur plaketi takdim edildi.

Seda ŞengülSeda Şengül