Spor
Giriş Tarihi : 15-09-2016 14:31   Güncelleme : 15-09-2016 17:42

Fenerium TIR'ı Gerze'de...

Fenerium TIR'ı Gerze'ye gelerek lisanslı ürünlerini taraftarlar ile buluşturdu

Fenerium TIR'ı Gerze'de...
 Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ait lisanslı ürünlerinin satışa sunulduğu Fenerium Tırı, Gerze’ye geldi.

İlçemiz Yakup Ağa Konağı önünde konuşlanarak vatandaşların ziyaretine açılan Fenerium Tırında Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sezon sonu ve yeni sezon ürünleri satışa sunuldu. Forma, şort, eşofman, top, atkı, tişört, ayakkabı, anahtarlık, terlik, bardak ve birçok lisanslı eşya ile tekstil ürünü bulunduran Fenerium TIR’ı sabah 10:00'da kapılarını açarak akşam saat: 20:00'a kadar açık kalacak.

16 Eylül Cuma Akşamı saat: 20:00'a kadar ilçemizde kalacak olan Fenerium Tırında Fenerbahçe’nin son formaları olmak üzere, bu güne kadar çıkan tüm erkek,kadın ve çocuk formaları, şort, eşofman, saat, kolonya,atkı, başlık, dizlik,ayakkabı, yelek, ceket,çakmak, bayrak olmak üzere çok çeşitli Fenerbahçe ürününün satışı yapılıyor.

Fenerium Tırı yetkilileri ''Sinop'tan sonra Gerze'ye gelerek burada kapılarımızı başta Fenerbahçe taraftarları olmak üzere herkese açtık. Fenerbahçeli taraftarlara  ürünlerimizi ulaştırmak için yollardayız. Gezici Fenerium Tırımıza, Kurban Bayramı tatili vesilesi ile taraftarların ilgisi yoğun oluyor. 16 Eylül Cuma akşamına kadar Gerze'deyiz vatandaşlarımızı bekliyoruz'' dediler.

Seda ŞengülSeda Şengül