Spor
Giriş Tarihi : 03-07-2021 17:54   Güncelleme : 03-07-2021 19:26

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları Açıldı

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde düzenlenen GSB Spor Okullarına başvuru yapmaları için çocuklara ve gençlere çağrıda bulunuldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları Açıldı

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Karaman konuyla ilgili olarak birçok branşta eğitimler verileceğini belirtti. Karaman, “Gerze Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 29 Haziran 2021 tarihinde 05-18 yaş grubu arasında spor okulları açılmış olup başvuruda bulunmak isteyenler İlçe Spor Müdürlüğüne başvuru yapabilirler veya 718 20 48 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine de katkı sağlayacak, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında tenis, basketbol, güreş, futbol, atletizm, jimnastik, hentbol, judo ve taekvondo branşlarında eğitimler verilecek.

Yine 12-22 yaş arası gençlerin başvurabileceği gençlik kampları için başvuru süresi 7 Temmuz’da sona eriyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen ve gençlerin gönüllerince eğlendikleri kamplara başvurmak isteyenler ayrıntılı bilgiyi http://gencbiz.gsb.gov.tr/ adresinden ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünden alabilirler” diye konuştu.

AdminAdmin