Spor
Giriş Tarihi : 19-04-2023 15:06   Güncelleme : 19-04-2023 15:26

ŞAMPİYONLARA KUPALARI VERİLDİ

U-16 liginde büyük bir başarıya imza atarak şampiyon olan Gerze Belediye Spor, kupasına kavuştu

ŞAMPİYONLARA KUPALARI VERİLDİ

Sezonun başından bu yana U-16 liginde Gerze' yi başarıyla temsil eden Gerze Belediye Spor, şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Takımın şampiyonluk kupasını Gerze Belediyespor’ un kurucularından olan ve 3 dönem kulüp başkanlığı da yapan Ali Kalay verdi.

Kalay, “bizim politikamız altyapı. U 15’ e başlıyoruz, U 16’ da şampiyon olduk, şimdi U 17’ e başlayacağız, U 18’ de yine şampiyon olduk. Yıllardır, ben sayısını unuttum. Hepinize gruplarda başarılar dilerim” diyerek kupayı takım kaptanı Uğur Tuzcuoğlu’ na teslim etti.

HEDEFİMİZE ULAŞTIK

Kupa töreninden sonra konuşan Gerze Belediyespor Kulüp Başkanı Gökhan Giresun tüm takıma teşekkür ederek, "U-18 in ardından U-16 kategorisinde de şampiyon olarak Türkiye finallerine gitme hakkı kazandık. Bizim için çok güzel geçen bir sezonu geride bıraktık. Hedefimize ulaştık, mutluluğumuz daim olsun. Şampiyonluk hepimize hayırlı olsun” dedi.

ÇOK MUTLUYUZ

Maç sonunda açıklamada bulunan Gerze Belediyespor AS Başkanı Deniz Mızraklı’ da, “mutluluğumuz tarif edilemez. Yolumuza yeni hedeflerimizle devam edeceğiz. Şampiyonluk Gerze Belediyespor ve taraftarlarımıza armağan olsun. Herkesi yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Takımın antrenörleri Murat Hekim ve Erkan Karagülle de tüm takımı tebrik ederek şampiyon olmak için bu yola çıktıklarını ve bunu başarmaktan dolayı büyük gurur ve mutluluk duyduklarını belirttiler. Tüm takımı tebrik eden Hekim, “gençler bizim için çok önemli, onlar bizim umudumuz, geleceğimiz, yarınlarımız. Sezon boyunca büyük bir mücadele ve saygıyla top koşturan takımımız bugün bunun meyvesini aldı ve kupayı kaldırdı. Şampiyonluğumuz tüm Gerzelilere armağan olsun” ifadelerinde bulundu.

Antrenör Karagülle ise sezon boyunca başarılı mücadelelerde bulunan Gerze Belediyespor takımını tebrik ederek, “takımımla gurur duyuyorum. Bugün kupamıza kavuştuk. Başarılarımızın daim olmasını diliyorum” dedi.

AdminAdmin