Spor
Giriş Tarihi : 03-03-2020 17:17   Güncelleme : 03-03-2020 17:23

Tören Beklerken Poşette Kupayla Döndüler

Gerze Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu, il genelinde yapılan okul müsabakalarından birinci çıktı.

Tören Beklerken Poşette Kupayla Döndüler

3 Mart 2020 Salı günü Sinop Bostancı Stadında oynanan Boyabat Ortaokulu ile Gerze Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu arasında yapılan müsabaka sonucunda ildeki şampiyonluğunu ilan etti.

Yapılan toplam 6 maçın hepsinden galip çıkan Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu sporcularına bugün gerçekleşen final maçının ardından kupa töreni düzenlenmediği kaydedildi.

Büyük emek ve çaba sarf ederek hakkıyla şampiyon olan gençlere kupa töreni düzenlenmezken, şampiyonluk kupaları ve madalyalarının saha görevlileri tarafından sporculara teslim edilmesi velileri ve yöneticilerini kızdırdı.

Prosedür olarak maçta Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Tertip Komitesi tarafından yetkililerin bulunması ve dereceye girenlere yetkililer tarafından madalyaları ve kupaları verilmesi gerekirken, sahada yetkililerin olmaması başta sporcular olmak üzere, sporcu yakınlarını ve takım kaptanlarını son derece üzdü.

Çocuklarının bu işe emek verdiğini ve heyecanla kupa beklerken hiçbir yetkili tarafından tebrik edilmeyip, tören olmamasından dolayı hayal kırıklığı yaşadıklarını belirten veliler müsabaka sonrası sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlar yaparak yöneticilere son derece sert eleştirilerde bulundular.

AdminAdmin