Yaşam
Giriş Tarihi : 06-05-2021 14:28   Güncelleme : 20-05-2021 09:55

'Asaf'a Ses Ver'

Deniz Bank Şube Müdürü Fatma Nur İnce Topçu ve Fatma Birdal sosyal medya (Instagram) üzerinden başlatmış oldukları yardım kampanyası ile herkesin takdirini topladı

'Asaf'a Ses Ver'

Deniz Bank Şube Müdürü Fatma Nur İnce Topçu ve çalışma arkadaşı Fatma Birdal sosyal medya (Instagram) üzerinden başlatmış oldukları yardım kampanyası ile herkesin takdirini topladı.Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Fatma Nur Topçu, microtia tip2 teşhisi ile dünyaya gelen 4,5 yaşındaki Asaf’ın doğuştan tek kulağının olmadığını kaydederek, “Asaf şu an çoğu sesi duymuyor ve tam olarak söylenilenleri algılayamıyor.

İnşallah Haziran ayına kadar hastanenin istediği tutar toplanabilirse Asaf, Amerika’da yapılabilen bir ameliyatla kulağına kavuşabilecek. Ancak,  hastanenin istediği tutar toplanmazsa Asaf tedavi hakkını kaybedecek.

90.000 USD olan tedavi ücretinin %72 si çabalarımız ile toplandı. Şu an kalan 24.500 USD için sizlere ihtiyacımız var. 10 lira da 100 lira da şu an Asaf için çok kıymetli.

7 Mayıs 2021 Cuma akşamı saat 21:00 de yayınımız olacak siz ve tüm çevrenizi desteğe davet ediyoruz.

Destek olmak isterseniz lütfen yazın nasıl destek olabileceğiniz hakkında hemen bilgi verelim diyen Fatma Nur Topçu bizi yalnız bırakmayın ve cuma günü bizlere destek olun. Bizlere katkı veren herkese şimdiden çok ama çok teşekkür ederim” diye konuştu.

AdminAdmin