Yaşam
Giriş Tarihi : 14-09-2022 17:35   Güncelleme : 16-09-2022 11:06

Fatih Uysal'ı ebediyete uğurladık

Geçirdiği kalp krizi sonucu 58 yaşında hayatını kaybeden gazetemiz kurucusu Gazeteci Fatih Uysal, Gerze ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Fatih Uysal'ı ebediyete uğurladık

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden gazetemiz kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Fatih Uysal, ebediyete uğurlandı.

Uysal'ın cenazesi Gerze ilçe merkezi Hamidiye Mahallesindeki evinde helallik alınması ardından kurucusu olduğu Gerzeninsesi Gazetesi önüne getirildi. Burada gazete çalışanları ve meslektaşları tarafından karşılanan Uysal için dualar edildi. 

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel yaptığı konuşmada, Fatih Uysal'ı hiç bir zaman unutmayacaklarını belirterek ailesine, gazetemiz çalışanlarına ve meslektaşları ile tüm Gerzelilere baş sağlığı diledi. 

Gazeteci Uysal için gazetenin merkezi önünde de helallik istendi.  

Fatih Uysal için Gerze Merkez Camisinde öğleni müteakip cenaze namazı kılındı. Namazı kıldıran İlçe Müftüsü Bayram Karar, Fatih Uysal'ın örnek bir gazeteci olduğunu belirterek, tüm imkanlarıyla dini hizmetlere de destek olduğunu ve buna da yakinen şahit olduklarını söyledi. Uysal, kılınan cenaze namazının ardından Gerze Eski Şehir Mezarlığında gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı. 

Cenazeye, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Cumhuriyet Başsavcı Mesut Pektaş, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar, SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Şanlan, gazeteciler, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, STK temsilcileri ile Fatih Uysal'ın dost, akraba ve sevenleri katıldı. 

AdminAdmin