Yaşam
Giriş Tarihi : 31-07-2021 10:57   Güncelleme : 31-07-2021 11:39

Yine İmdada Yetişti

Gerze Belediyesi İtfaiyecilerinden Ümit Dereli Kastamonu’da Sinoplu bir ailenin imdadına yetişti

Yine İmdada Yetişti

Gerze Belediyesinin örnek çalışanlarından, itfaiye dendiğinde ilk akla gelen isimlerden, daha önce de haberlerimize konu olan Ümit Dereli bu kez de Dikmen’den İstanbul’a gitmek için yola çıkmış ve Kastamonu’ya 10 km kala kaza yapmış araçtaki vatandaşlara yardımı dokundu.

Aracın içinde 5 kişi oldukları öğrenilen vatandaşlar rutin kontrol için Kastamonu Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Sosyal medya hesabından üzerinden kaza ile ilgili paylaşım yapan Dereli, “30.07.2021 gece saat 22:30 civarı, Sinop Gerze Dikmen'den İstanbul’a gitmek için yola çıkan vatandaşlarımızın Kastamonu’ya 10 km kala bir anda yapmış olduğu kazaya şahit olduk. Kazazedeler araçtan çıkartılarak rutin kontrol için 112 ekiplerince Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şükür üç kişi ve iki çocuk gayet iyiler.  Olayda Kastamonu Belediye Başkanımızın makam şoförü Mehmet Ulusoy arkadaşıma ve babasına teşekkürler ediyorum, gereken bütün yardımları yaptılar, bu gece kazazedelerimizi misafir edecekler” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin