Eğitim
Giriş Tarihi : 28-05-2015 11:52   Güncelleme : 31-05-2015 12:02

Kardeş Okullar Buluştu

Kardeş Okullar projesi kapsamında Mardin Anadolu Lisesi öğrencileri Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesine geldi.

 Kardeş Okullar Buluştu

 

Kardeş Okulları projesi kapsamında Mardin Anadolu Lisesinden bir grup Gerze’ye geldi. Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi tarafından ağırlanan ve Okul müdürü Muzaffer Esendemir, Öğretmenler Halil Güven ve Zekiye Akboğa’nın da aralarında bulunduğu Mardinli misafirlere, Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Müdürü Murat Balcıoğlu, Müdür Yardımcısı Ümran Demirci, öğretmenler ve bir grup öğrenci de eşlik etti. 3 gün sürecek program öncesi, Mardinli misafirleri okul kapısında karşılayan Okul Müdürü Murat Balcıoğlu, “Bizim kültürümüzde bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Bu ziyaret vesilesi ile inşallah gönül birlikteliğimiz uzun yıllar devam eder” dedi.

Okulda gerçekleşen tanışma programının ardından kahvaltıya inen grup daha sonra Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’ı ziyaret etti. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’de hazır bulundu. Çocukluğunu Mardin’de geçirdiğini belirten Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, bu nedenle Mardin’den misafirleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Mardin Anadolu Lisesi Müdürü Muzaffer Esendemir ise, sıcak karşılamadan memnun kaldıklarını belirterek başta Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’a Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, ŞNS Müdürü Murat Balcıoğlu’na teşekkür etti. Ayrıca bu projenin gerçekleşmesinde vesile olan Eski Mardin Valisi ve Sinop eski valimiz Dr. Ahmet Cengiz beyin talepleri doğrultusunda geliştirilen bu gönül köprüsü ile bu kardeşlik bağının devam edeceği katılımcılar tarafından kaydedildi.







AdminAdmin