Eğitim
Giriş Tarihi : 07-12-2015 09:26   Güncelleme : 07-12-2015 09:10

REHBER ÖĞRETMENLERDEN ANLAMLI ZİYARET

Gerze Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Koordinasyon Kurulu Psikolojik Danışmanları SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA, Sinop İş Okulu Engelsiz Yaşam Merkezi ve Sevgi Evlerine ziyarette bulundu.

 REHBER ÖĞRETMENLERDEN ANLAMLI ZİYARET
 Kurul başkanı, Cumhuriyet Mesleki Ve Tek. An. Lisesi psikolojik danışmanı Dilek AKYEL’den aldığımız bilgiye göre;  Atatürk İlkokulu psikolojik danışmanı Ayfer BAĞÇECİ, Haşim Ve Zehra Tarı ortaokulu psikolojik danışmanı Tolga KIRAY, Atatürk Çok Prog. An.Lisesi psikolojik danışmanı Elif ŞAHİN, Gerze Mesleki Ve Tek.An. L. psikolojik danışmanı Elif ŞEN,  Atatürk Ortaokulu psikolojik danışmanı Dilek ÇAKIR, Gazi Mustafa Kemal İlkokulu psikolojik danışmanı Merve KALKAN, ve Halk Eğitim Merkezi psikolojik danışmanı Cansu BALCI ve ziyarete Gazi Mustafa Kemal İlkokulu psikolojik danışmanı Zehra TİRYAKİ’nin  katıldıklarını belirterek,  Okullarımızdaki özel eğitim öğrencilerine, farklı yaklaşımları ve yapılan çalışmaları yerinde görebilmek, kurum çalışanları ile bilgi paylaşımında bulunmak, öğrencilerle etkileşim kurabilmek ayrıca toplumda engellilerle ilgili doğru bakış açısı ve farkındalık oluşturmak için vesile olmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ve oldukça verimli olduğunu, amacına ulaştığını dile getirdi.

Bu çalışmada emeği geçen, gittikleri kurumlarda, kendileriyle ilgilenen, yönetici, personel ve öğrencilere teşekkürlerini, kurul adına iletti.

hakan akbaşhakan akbaş