Eğitim
Giriş Tarihi : 05-02-2015 14:02   Güncelleme : 05-02-2015 14:02

Rektör Bircan'dan Milletvekillerine Ziyaret

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Ankara gezisinde bir takım temaslarda bulunarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milletvekilleri ve kurum amirleri ile bir araya geldi.

Rektör Bircan'dan Milletvekillerine Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Recep Bircan, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, CHP Grup Başkanvekili Sinop Milletvekili Engin Altay ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ile bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi.

 

Gerçekleştirilen görüşmelerde Rektörümüz Bircan,  Üniversitemiz ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunularak yeni kampüs alanına yapılacak olan inşaatlara ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

 

Göreve geldikleri günden bugüne ilimiz milletvekilleri ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını ve bunun sonuçlarının alınmaya başlandığını ifade eden Recep Bircan, teşekkürlerini iletti. Milletvekillerimiz de, Üniversite de gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip etiklerini dile getirerek, Üniversite için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirttiler. 

Ayrıca Rektör Danıştay Üyeliğine atanan PTT Genel Müdürü Osman Tural’ı da ziyaret etti. Ziyaretlerinde Rektör Bircan’a Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Hüseyin Eş de eşlik etti. 

AdminAdmin