Eğitim
Giriş Tarihi : 02-06-2016 16:57   Güncelleme : 02-06-2016 19:58

ŞNS'de Mezuniyet Heyecanı

Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Mezuniyet Töreni Düzenlendi.

ŞNS'de Mezuniyet Heyecanı
 Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi düzenlemiş olduğu mezuniyet töreninde sevinç ve hüzün bir arada yaşandı.

Anadolu Lisesi’nin bahçesinde düzenlenen törene Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, İlçe Jan. Böl. Komutanı J.Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz,  Ak Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma diğer kurum müdürleri ve öğrenci velileri iştirak etti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan  Okul Müdürü Murat Balcıoğlu yapmış olduğu konuşmada, Dünyanın eğitimine sunulan pozitif değer vizyonu ile kökleri Gerze'de. bir dalı Mardin'de. diğer dalı Avrupa ülkelerinde olan 22 yıllık bir çınar Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi.

Öğrenci merkezli olmakla beraber; sevgi kardeşlik ve hoşgörü ikliminin en güzel örneklerini veren, farklı özgün projelere eğitim öğretimde iddialı bir kurum olma özelliğini devam ettiren okulumuz bugün 16. dönem mezunlarını vermenin mutluluğunu sizlerle paylaşmaktadır" dedi.

Program Okul birincisi Ennur Uysal'ın duygularını ifade ettiği konuşmasını yaptıktan sonra plaket töreni ile devam etti. Okul birincisi Ennur Uysal'ın mezuniyet kütüğüne isminin çakılmasının ardından bayrak ve flama teslimi gerçekleştirildi.

Okul Öğretmenlerinin mezuniyet belgelerinin dağıtılmasının ardından Müdür Yardımcı Ümran Demirci ile öğrenciler mezuniyet pastasını kesti.

Program, Kep töreni ve davetlilere verilen ikram ile sonlandı. 

Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz