Siyaset
Giriş Tarihi : 18-04-2018 22:43   Güncelleme : 19-04-2018 11:17

Adaylık Konusunda İddialı Olduğunu Söyledi

Ak Parti Gerze İlçe teşkilatında uzun yıllardan bu yana birçok kademede görev alan Turgut Topal, ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Adaylık Konusunda İddialı Olduğunu Söyledi

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak erken seçimin ardından gözler Gerze ilçesinde döndü.

ilçe yönetiminin istifa etmesinin ardından boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı merak konusu olurken, ilçemizin sakinlerinden Turgut Topal, Ak Parti Gerze ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Gazetemiz aracılığı ile Gerzeli vatandaşlara açıklamada bulunan Turgut Topal, Ak Parti İlçe Başkanlığı için göreve hazır olduğunu beyan ederek, önceki dönemlerde Ak Parti ilçe teşkilatı içinde çeşitli kademelerde görevler aldığını söyleyen Topal, Ak Parti’nin Gerze’de önemli bir seçmen potansiyeline sahip olduğunu, 24 Haziran seçimlerine kadar çalmadık kapı, ziyaret etmedik hane bırakmayacaklarını ifade etti.

Gerze'de Ak Parti'nin güçlenmesi ve yeniden şahlanışa geçmesi için göreve hazır olduğunu ifade eden Topal, Gerze İlçe Başkanlığına talip olmasında, Ak partiye gönül veren seçmenin ısrarının etkili olduğunu kaydederek, “Bizim anlayışımızda görev istenmez, verilir. Bu teşkilat ruhuyla tek amacımız Ak Partimize Gerze’de güç kazandırmak ve yapılacak seçimlerde partimizi zaferle buluşturmak olacaktır. Taktir elbette Genel Merkezimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın. İlçe başkanı olsak da olmasak da bu davaya hizmet eden bir nefer olmayı sürdüreceğiz” dedi

1996 Yılından itibaren Gerze'de ikamet eden Topal, avize imalatı, Sinop - Gerze arası yolcu taşımacılığı ve İnşaat Sektöründe faaliyet göstermektedir.

Evli ve 6 çocuk babası olan Topal, Gerze'de dinamik ve çalışkan bir Ak Parti teşkilatıyla başarılara imza atabileceklerini iddia etti.

hakan akbaşhakan akbaş