Siyaset
Giriş Tarihi : 05-06-2018 18:27   Güncelleme : 05-06-2018 18:49

Ergün Gerze'de Kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Ak Parti 27. Dönem Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün, İl/İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Seçim çalışmaları kapsamında ilçemizde resmî kurum ve kuruluş ziyaretiyle sürdürdü

Ergün Gerze'de Kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Bu hafta Gerze'ye ikinci ziyaretini gerçekleştirdiğini belirten Ergün, bugün şirin ilçemiz Gerzemizde Kamu Kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, çalışanlarla sohbette bulunduk, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattık, insanlarımızın Dua ve desteklerini aldık, dedi.

Sinop'ta 2-0'a doğru güzel bir hava yakaladıklarını belirten Ergün, 14 yıllık birikimimle durmadan yorulmadan Sinop'a ve tüm ilçelerine hizmet etmek için bu yola çıktık diyerek sözlerine şu şekilde devam etti.

“16 Nisan’da sistem değişikliğini içeren bir referandum yaptık. Milletimiz yüzde 52 oranında verdiği oyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin önünü açtı. Şimdi önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Ben yine halkımızın en doğru kararı vereceğine inanıyorum. İnşallah hem Sinop’umuz, hem de ülkemiz için hayırlı olacak” dedi

Ergün’e Ak Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Çelik, Ramazan Demircan, Dursun Kaptan ve çok sayıda partili eşlik etti.

hakan akbaşhakan akbaş