Siyaset
Giriş Tarihi : 30-03-2019 14:35   Güncelleme : 30-03-2019 15:22

Ulusoy, Ülkücülere Zulm Edenlerden Hesap Soracağız

Milliyetçi Hareket Partisi İlk Seçim Mitingini Yaptı. MHP İl Başkanının Konuşması Mitinge Damgasını Vurdu

Ulusoy, Ülkücülere Zulm Edenlerden Hesap Soracağız

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında ki topluluğa hitap eden MHP Belediye Başkan Adayı Kerim Ulusoy “Gerze bizim hepimizin yaşadığı bir yer, biz ilçemizi geliştirmek ve kalkındırmak istiyoruz, şuanda herkes İş Kur üzerinden gidiyor ama burada kalkınmamız yok istihdamımız yok, Öğrencilerimiz sıkıntılı biz göç veren ilçe değil, göç alan ilçeyiz okullarımız yetersizdir. İstihdama baktığınız zaman orta ölçekli formüllere ihtiyaç var. Sinop un geliştiğini bununda ilçelere yansıdığını kimse fark etmiyor. Aş evimiz ihtiyarlarımız, fakir insanlarımız yalnız kalıyor. Belediyemizin aş evi olarak hizmet vermesi gerekiyor, belediye aş evi ayrım gayrım yapmadan herkesin yanında olmalı. Biz Belediyeyi alırsak biz bu hizmeti vereceğiz dedi.

MHP İlçe Başkanı Ercan Aydilek ise “Biz Ülkücü hareketin, hizmetin yanındayız. Belediye Başkan Adayımızın kazanması için var gücümüzle çalışıyoruz diyerek” seçim meydanında ki hazirun’a selam ve saygılarını sundu


Sinop MHP İl Başkanı Fahri Ulusoy ise yapmış olduğu konuşmada. “Uzun zamandır sahalardayız bütün ilçelerimizin dağında, taşında dolaştık sıkmadığımız el kalmadı, davamızı milletimize anlattık. MHP olarak merkez dışında bütün ilçelerinde kendi adaylarımızla seçimlere gidiyoruz. Dikmen, Gerze ve Erfelek ilçelerimizde her parti oylarımıza göz dikmiş, herkes bir anda ülkücü, bozkurt olmuşlardır. Biz bunlara fırsat vermedik, MHP’nin oylarına sahip çıktık. MHP’nin oylarını kimseye peşkeş çekmeden bugünlere geldik. Yıllardır ülkücüleri adam yerine koymayanlar MHP’yi yok sayanlar elinizi ülkücülerden çekin. Bizim ne sizin sevginize ne muhabbetinize ihtiyacımız yok. Siz fırsat elinize geçince ülkücülere ne zulümler yaptığınıza bizler şahit olmaktayız. Biz MHP olarak bir gün kendi başımıza iktidar olduğumuzda ülkücülere yapılanları teker teker hesabını soracağız, şayet sormaz isek bize yazıklar olsun. Hiçbir ilçede ittifak halinde değiliz. Hiçbir siyasi partiyi desteklemiyoruz. Kendi adaylarımızın yanında ve arkasındayız. Bizim 2014 seçimlerinde aldığımız oy750’dir fakat ilerleyen süre zarfında hem CHP’den hem de AK partiden 100’lerce oy alarak oyumuzu ikiye katladık. MHP’nin oylarına göz dikmiş Cumhuriyet Halk Partili (CHP)’ler ve Ak Partililer var. Neymiş bu 700 oyu alınca iktidar olacaklarmış. Alsa ne olur Almasa ne olur bu bizim hiç de umurumuzda değil. Bizim ne CHP ve AK çekişirken inşallah aradan sıyrılarak burada belediyeyi alacağız dedi.

hakan akbaşhakan akbaş