Siyaset
Giriş Tarihi : 02-02-2018 04:37   Güncelleme : 02-02-2018 04:47

Yatırımları Görüştüler...

Türkmen, yapılan ziyaretlerle ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulundu.

Yatırımları Görüştüler...

Dikmen Kaymakamı Mustafa Gözlet ve Ak Parti Dikmen İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen ilçeye yapılacak yatırımları görüşmek üzere Sinop'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Sinop Valisi Hasan İpek'i makamında ziyaret eden Türkmen, "1 Kasım Genel Seçimlerinin ardından Milletvekilimiz Nazım Maviş Beye Dikmen teşkilatımız ve muhtarlarımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ve bu ziyarette Dikmen ilçesindeki genel sorunları bir dosya halinde başta Sn. Milletvekilimiz ve İl Başkanımız Ali Çöpcü beye ilettik, taleplerimiz büyük oranda çözüme kavuştu veya yatırım programına alındı.

Yıllardan bu yana en büyük ihtiyaçlarımızdan ve sorunlarımızdan biri olan Sağlık hizmetlerindeki eksiklikler Sn Milletvekilimiz ve İl Başkanımızın girişimleriyle Sağlık Ocağımız statü değişikliği yapılarak Entegre Sağlık Merkezine dönüştürüldü. Dönüştürülmesi sonrasında Sağlık Merkezimiz 7-24 saat hizmet verir duruma geldi.

Fakat mevcut Sağlık Merkezimiz fiziki yetersizliği sebebiyle, ilçemizde yeni bir Entegre sağlık merkezi yapılma ihtiyacı hasıl oldu. Konu Milletvekilimize iletildi ve Sn. Milletvekilimizin katkılarıyla talebimiz uygun bulunarak 2018 yatırım programı içerisine alındı.

Bizlerde İlçe Kaymakamımız Mustafa Gözlet bey ile birlikte başta Sinop Valimiz Sn. Hasan İpek, Ak Parti Sinop İl Başkanımız Ali Çöpcü ve yeni göreve atanan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan beyi makamında ziyaret ederek ilçemize yapılacak olan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunduk. İnşallah yeni yapılacak olan Entegre Sağlık Merkezimizde röntgen cihazından tutunda, laboratuara kadar her türlü cihaz ve donanım bulunacaktır.

Biz Ak Parti Dikmen İlçe Teşkilatı olarak güzel bir uyum yakaladık ve bu uyumu Dikmen'e yatırıma dönüştürmek amacıyla çalışmalarımızı aralıksız devam ettirmekteyiz. Bu uyum ise başta Sn. Milletvekilimiz olmak üzere, İl Başkanımız ve bürokrasi noktasında da meyvelerini vermektedir.

Belirttiğimiz gibi Dikmen İlçesi ve 28 köyümüzün en büyük sorunlarından biri Sağlık hizmetleriydi. Bu sorunumuz 2018 yatırım programına aldırılarak kısmen aşıldı"dedi.

Türkmen Dikmen'in en büyük yatırımlarından birisi olacak olan ve 2018 takviminde temeli atılacak olan yatılı pansiyon ile ilk ve orta öğretim okuluyla alakalı olarak da İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ile de istişarelerde bulunduklarını söyledi.

İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen Dikmen ilçesine yapılacak olan yatırımlara her şekilde destek veren Sn. Valimize, Milletvekilimize, İl Başkanımıza, İlçe Kaymakamımıza, Meclis Üyelerim ve İlçe Teşkilatımıza ilçem adına teşekkür ederim dedi.

hakan akbaşhakan akbaş