Siyaset
Giriş Tarihi : 19-05-2015 13:22   Güncelleme : 19-05-2015 15:33

Yıldız’dan Çarpıcı Açıklamalar

Gerzeninsesi haber portalımızı ziyaret eden Gerze MHP İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Yıldız çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yıldız’dan Çarpıcı Açıklamalar
 Gerze MHP İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Yıldız ve Gerze Ülkü Ocakları Başkanı Koray Dereli Gazetemizi Ziyaret Etti. Ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler veren şu açıklamalarda bulunan Gerze MHP İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Yıldız: "Birlik ve beraberlik duygusuyla Sinop MHP İl yönetimi, Gerze MHP İlçe Yönetimi ve Gerze Ülkü Ocakları koordinasyonu ile bir bütün olarak seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Artık MHP Türkiye’nin samimi umut kapısı oldu. Bunu hem hissediyor hem de gözlemliyoruz. Gerze ilçe merkezi ve köylerimizde yapmış olduğumuz ziyaret ve gezilerde halkın çok büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz, gördüğümüz tablo şudur ki artık millet ekonomik burhanın eşiğinde, asgari ücretli vatandaşlar açlık sınırında, memur umduğunu bulamadı, emekliler kıt kanaat geçiniyor, köylü vatandaşlarımız üretim yapamıyor, mazot aldı başını gitti… Bir dönem çay simit hesabı yaparak oy avcılığı yapan iktidar bugün memuru, emekliyi, asgari ücretliyi, çiftçiyi tamamen yok saymış durumda. Gerze’de kahvehanelerde bir sürü işsiz güçsüz insan var. Güçlü Türkiye naraları atanlar bu işsiz insanları nasıl göz ardı edebiliyor. Artık herkes kış uykusundan uyanmalı, gerçekleri görmeli. Bizler koltuk sevdası ile ceylan derilerine oturmak için meclise milletvekili gönderme sevdasında değiliz. Ezilen, zor durumda olan vatandaşlarımızın derdine çare olmak, geçim sıkıntısı çeken insanları feraha kavuşturmak, herkesi eşit mesafede kucaklamak, milli birlik ve beraberliğimizi sağlam zeminlere oturtmak amacıyla iktidara doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı karşılıksız sevdik, bu uğurda hizmet edebilmek için aralıksız çalışıyoruz. Boş vaatlerde bulunmuyoruz.

Bu çerçevede MHP Seçim Beyannamesinde de olduğu gibi: . Milli ve manevi değerlerin yıpratıldığına inananları, . Cumhuriyetin temel niteliklerinin aşındığını düşünenleri, . Yolsuzluk, usulsüzlük, istismar ve aldatma düzeninden bizâr olanları, . Siyasi vesayetin her alana hükmetmesinden kaygı duyanları, . Namusuyla çalışan, helal lokma için ter döken ve bunun sonucunda emeğinin karşılığını görmek isteyenleri, . Vatan ve millet sevgisi ile Türkiye’nin onurlu ve huzurlu geleceği ortak paydasında aynı duyguları, hassasiyetleri ve endişeleri paylaşanları, . Gelecek nesillere güçlü ve kalkınmış bir Türkiye bırakma arzusunda olanları, . Bireysel hakların en geniş anlamda kullanılabildiği, temel hakların güvence altına alındığı müreffeh bir Türkiye inşasına katkı vermeye hazır bulunanları, . Yolu Ahmet Yesevi’nin, Mevlana’nın, Yunus Emre’nin, Hacı Bektaş-ı Veli’nin yolu olanları, . Türkiye’nin birliğine, dirliğine ve geleceğine duyarlı, demokrasinin erdemine inanan, tam bağımsız Türkiye ve barış içinde bir vatan bekleyenleri, “Bizimle Yürümeye”, Türkiye’yi lider ülke yapma yolunda Milliyetçi Hareket Partisi’ne güç ve omuz vermeye, ortaya koyduğu programa destek olmaya davet ediyoruz.

Bunu başarabilecek kadro, fikri hazırlık, azim ve irade bizde mevcuttur. Tek ihtiyacımız yüce Türk milletinin güçlü desteğini almaktır. Milliyetçi Hareket sağduyunun ve milli vicdanın sarsılmaz sesidir. Onun için;Yolsuzluğa, rüşvete, adaletsizliğe ve ahlaksızlığa karşı “Bizimle Yürü”, Kutuplaşmaya, kaosa, kavgaya ve karanlığa karşı “Bizimle Yürü Türkiye”. Çözülmeye ve çöken dış politikaya karşı “Bizimle Yürü”, Bölücülüğe ve ihanete karşı “Bizimle Yürü Türkiye”. Türkiye’nin kırılan onurunu, kaybolan huzurunu, yok olan kardeşliğini, çürüyen değerlerini, bozulan ekonomisini onarmaya “Bizimle Yürü Türkiye”. Refah ve mutluluğa, hak ve adalete, güçlü bir demokrasiye, barış içinde bir hayata, ahlaklı bir kalkınmaya Bizimle Yürü Türkiye Diyoruz." dedi.

AdminAdmin