Eğitim
Giriş Tarihi : 16-11-2021 14:10   Güncelleme : 16-11-2023 12:58

Sinoplular ‘SEV’ Kongresinde Buluştu

Sinop Eğitim Vakfı 4. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Sinoplular ‘SEV’ Kongresinde Buluştu

Gerçekleştirilen kongreye her kesimden Sinoplu katılırken, Vakıf Başkanı Mehmet Coşkun yaptığı konuşmada, “Sinop Eğitim Vakfımızın (SEV) 4. Olağan Kongresini büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirmenin onurunu, gururunu yaşamaktayım.

Kurulumundan bugüne kadar büyük öz veri harcayarak ektiğimiz fidanımız hızla büyümeye devam ederken meyvelerini de toplamaya başlamanın onurunu, gururunu taşımaktayım.

Sinop’un geleceğine en büyük yatırım olan eğitimi en iyi şekilde vakfımızda gerçekleştirmekteyiz. Doktorlarımız, hâkimlerimiz, öğretmenlerimiz, eczacılarımız, bürokratlarımız görev almakta ve yetiştikleri vakfa hizmet etmektedirler.

Sinop’un geleceği emin ellerde sözünün altında yatan gerçek budur. Artık birçok noktada, makamda kardeşlerimiz var ve gün geçtikçe olmaya devam edecek. Kurulumundan bugüne kadar yanımda olan vakfımıza emek veren mütevelli heyetimize, yönetim kurulumuza, bağışçılarımıza, siyasetçilerimize, STK temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum.

4’üncüsünü gerçekleştirmiş olduğumuz kongremizde tekrar şahsımı başkanlığa layık gören kıymetli mütevellimize, Sinop Eğitim Vakfı üyelerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SEV kurulduğu günden bugüne her türlü desteği sunan AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz ise yaptığı konuşmada SEV’ in Sinop’un çocuklarının eğitimi noktasında büyük önemi olduğuna değinerek birlik, beraberlik duygusunun altını çizdi.

Tüysüz konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “eğitim vakfının kuruluşundan bugüne kadar ki olan süreçte büyük emekler sarf edildi. Her dönem hem mütevelli sayısının hem de burs alan öğrenci sayısının artırılması için çok çalışıldı hala da çalışılıyor. Kuruluşumuz her kurum için çok kıymetli, az olsun bizim olsun mantığı ile değil Sinop’un her kesimine, her ilçesine hitap ediyoruz. Bu vesileyle yeni seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum”

AdminAdmin