Eğitim
Giriş Tarihi : 14-01-2021 16:47

Yüksek’ten, Uzaktan Eğitime Destek

Gerzeli İş İnsanı Hüseyin Yüksek, ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet dağıtıyor

Yüksek’ten, Uzaktan Eğitime Destek

Yaptığı hayırlarla adından sıkça bahsettiren Gerzeli İş İnsanı Hüseyin Yüksek Milli Eğitim Bakanlığının başlatmış olduğu tablet projesine katkı sağladı.

Pandemi nedeniyle online olarak devam eden uzaktan eğitim için ihtiyaç haline gelen tablet, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de bu kapsamda, ilçemizde ki ihtiyaç sahibi öğrencilerin belirlenerek Milli Eğitim Bakanlığının bu projesini doğrultusunda tablet dağıtımına devam ettirdiklerini söyledi.

Ceylan, Milli Eğitim Bakanlığının kriterler belirlediğini, tablet dağıtımı konusunda önceliğin akademik eğitim alan, çok kardeşi olan ve gerçek anlamda ihtiyacı olan öğrencilere tanındığını kaydetti.

Hayırsever İş İnsanı Yüksek ise koronavirüs nedeniyle online eğitime devam eden öğrencilere kendinin de bir katkısının olmasını istediğini belirterek, “periyodik aralıklarla Milli Eğitim Müdürlüğüne, ihtiyacı olan öğrencilerimize verilmesi için tablet getirmeye devam edeceğim.

Çünkü bu işin en isabetli adresi,  öğrencilerin genel durumunu en iyi tespit eden kurum Milli Eğitim Müdürlüğümüz. Bugün dağıtılması için belli bir miktar tablet getirdik ve Milli Eğitim Müdürümüze teslim ettik. Bundan sonra ki süreçte de yine aynı şekilde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için tabletlerimizi Müdürlüğe teslim edeceğim.” İfadelerinde bulundu.

Tabletleri teslim alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan yapılan yardımdan dolayı İş insanı Hüseyin Yüksek’e teşekkür etti.

AdminAdmin