Siyaset
Giriş Tarihi : 12-06-2018 09:58   Güncelleme : 12-06-2018 10:11

İl Başkanı Gerzelilerle Buluştu

“AK Parti milletin partisidir, bizler milletimizin hizmetkarıyız”

İl Başkanı Gerzelilerle Buluştu

Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçemize gelerek, Gerze İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi, teşkilat üyeleriyle istişare ve değerlendirme toplantısı yapan Çöpcü, ardından partililerle birlikte esnaf ziyareti yaptı.

Başkan Çöpcü’ye esnaf ziyaretinde Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Belediye Meclis Üyeleri ve diğer partililer eşlik etti.

İl Başkanı Ali Çöpcü yapmış olduğu açıklamasında; teşkilat üyeleriyle birlikte gerek il merkezinde gerekse de ilçelerde kapı kapı dolaşarak vatandaşlardan destek istediklerini ve seçim çalışmalarına aralıksız azim ve kararlılıkla devam ettiklerini söyledi.

AK Parti'nin her zaman seçime hazır olduğunu belirten Başkan Çöpcü, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“AK Parti milletin partisidir, bizler milletimizin hizmetkarıyız. İlk günkü aşkla gece gündüz demeden birlik ve beraberlik içinde seçim çalışmaları yapıyor ve her yerde bunun mücadelesini veriyoruz. İnşallah ilk turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçtireceğiz.  Yine aynı şekilde Cumhurbaşkanımızın uyumlu çalışması için gerekli olan Milletvekili sayısını da yakalamamız gerekiyor. Bunun için de çok çalışıyoruz.  Allah'ın izniyle 25 Haziran günü davamızın "Kutlu Yürüyüşüne" kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül