Siyaset
Giriş Tarihi : 27-12-2023 12:56   Güncelleme : 27-12-2023 12:59

Yüksek: “Yangın evlerinin imar problemi çözülecek”

Gerze Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Yüksek, Gerze Yangın Evlerinin imar problemini çözeceklerini belirterek insanları dayatma kararlara maruz bırakmayacağını söyledi

Yüksek: “Yangın evlerinin imar problemi çözülecek”

Bağımsız Gerze Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Yüksek, yangın evlerinde ikamet eden vatandaşların dayatmaya maruz kaldığını kaydederek belediye başkanlığı döneminde yangın evlerinin imar problemini çözeceğini ifade etti. Yüksek yaptığı açıklamada, “önceki dönem belediye başkanı Gerze Yangın Evleri ile ilgili alınan kararın bakanlığın aldığı karar olduğunu söyledi ama Yangın evleri kararının bakanlıkla alakası yok. Ben bizzat kendim bakanlıkla görüştüm aksine geçmiş dönem belediye başkanının aldığı bir kararla yangın evlerinin imar problemi yani çekme mesafesi, tip projede renk dayatması gibi kararlar vatandaşa dayatılmış.  Belediye başkanı belediye meclisiyle kararı almış daha sonra bakanlığa göndermiş.

Biz göreve geldiğimiz ilk ay yangın evlerinin imar problemini çözeceğiz. İnsanları dayatmayla karşı karşıya bırakmayacağız” diye konuştu.

AdminAdmin