Geçmiş Olsun...

Acısu Köyü Muhtarı Fikri Uyanık, Kalp Ameliyatı Oldu

Geçmiş Olsun...
12 Temmuz 2017 Çarşamba 12:22

 Üç dönemdir Acısu Köyü Muhtarlığını yürütmekte olan, köylere hizmet götürme birliğinde encümenlik ve Gerze Muhtarlar Derneğine 2 dönem başkanlık yapan Fikri Uyanık, İstanbul'da özel bir hastanede kalp ameliyatı oldu.

6 Temmuz perşembe günü 5 saat süren başarılı bir operasyonla 4 damarı değişen Uyanık'ın sağlık durumu iyi.

Acısu muhtarı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla; ''Sevgili arkadaş, dost ve akrabalarım İstanbul'da  5 saat süren başarılı bir kalp ameliyatı geçirdim. Durumum iyi, sağlığım yerinde. Bu süreçte beni telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten, hastanede beni ziyaret eden tüm dostlarıma teşekkürü borç bilir, selam ederim'' açıklamasında bulundu.
Gerzeninsesi Gazetesi olarak bizlerde muhtarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇAKIR 55 - 6 yıl önce
muhtarim geçmiş olsun.
Avatar
MİTHAT GUL - 6 yıl önce
MUHTARIMIIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM COK GECMİS OLSUN
Avatar
Yılmaz Şahin - 6 yıl önce
Geçmiş olsun abi acil şifalar
Avatar
Orhan bayrak - 6 yıl önce
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim
Avatar
cemaleddin - 6 yıl önce
gecmish olsun. insaalah iyileship köyünüze döndügünüde aci su cesmesine ve cevresine bir temizlik ve ortami iyleshtirme faliyetiniz olur. bakimsiz virane gibi insan su icerken midesi agzina geliyor veya tiskindiginden icemiyor. belovacikli buralari gömüyormu.o ancak diranaz tepelerinde bayanlarla mi dolashiyor?