Siyaset
Giriş Tarihi : 20-12-2018 17:31   Güncelleme : 20-12-2018 17:37

Barış Ayhan Gazetecilerle Bir Araya Geldi

CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan: "Biz, yeni nesil sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışını Sinop'a getirmek istiyoruz. Bunu da birlikte çalışarak başaracağımıza inanıyoruz" dedi

Barış Ayhan Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Ayhan’a, CHP İl Başkanı Avukat İnan Savaş Yüksel, Merkez İlçe Başkanı Tolga Kara ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Öztürk eşlik etti. Ziyaret sırasında 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, yaklaşık 70 üyesiyle Sinop merkez ve 5 ilçede örgütlü olan cemiyet ve çalışmaları hakkında genel bilgi verdi.

Basının zor bir süreçten geçtiğini dile getiren CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, "31 Mart yerel seçimler öncesinde başlattığımız çalışmalarımızda ilk ziyaretimizi basın mensuplarına gerçekleştirmeyi uygun gördük. Çünkü basınımız kentin her noktasındaki insanımızla temas halinde. Bu ziyaretlerde yaptığımız görüşmelerde bir kez daha gördük ki yerel basınımız gerçekten zor şartlar altında görevlerini icra ediyorlar. Bu fiziki şartlar içerisinde böyle bir mücadeleyi verdiğiniz için de sizleri kutluyorum. Hakikaten çok zor şartlarda çok önemli işler yapıyorsunuz" dedi.

Yeni Nesil Sosyal Demokrat Belediyecilik

Sinop'a yeni nesil sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışını getirmek istediklerini dile getiren Barış Ayhan: "Bizce belediyecilik demek, basınla, muhtarlarımızla, kent konseyi ile üniversite ile STK’lar ile birlikte bir şeyler yapmaktır. Biz, yeni nesil sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışını Sinop'a getirmek istiyoruz. Bunu da birlikte çalışarak başaracağımıza inanıyoruz. Sorunu ve çözümleri birlikte tespit etmemiz lazım. Bunun için de daha çok bir araya gelmek lazım. Tabi daha iyi fiziki şartlar altında bir araya gelebilmek lazım" diye konuştu.

Kaynak Vitrin Haber

Seda ŞengülSeda Şengül