Siyaset
Giriş Tarihi : 03-04-2023 12:47   Güncelleme : 03-04-2023 13:07

Dalkıran, Gerze’ de gece mesaisinde

CHP Sinop Milletvekili Aday Adayı Hasan Dalkıran, Yenikent köyü ve Avcılar Kulübünü ziyaret etti

Dalkıran, Gerze’ de gece mesaisinde

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Sinop CHP Milletvekili aday adayı Hasan Dalkıran saha çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Sinop’ un tüm ilçeleri ve köylerindeki ziyaretlerine devam eden Dalkıran, ‘ben yorulmak nedir bilmem, bu enerjimi Sinop ve ilçeleri için, hemşehrilerim için kullanmaya gayret göstereceğim’ dedi.

4 yıldan bu yana üstlendiği Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF) Genel Başkanlığı sırasında yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça bahsettiren Hasan Dalkıran, gece demeden gündüz demeden aday adaylık çalışmalarını sürdürüyor.

Aday adaylık başvurusu CHP örgütlerinde de büyük karşılık bulan Hasan Dalkıran, seçim çalışmalarına başladığı ilk günden bu yana vatandaşlar, esnaflar, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve toplumun her kesiminden insanla kucaklaştı.

Dün akşam saatlerinde ilçemize gelerek Yenikent köyünü ardından Gerze Avcılar Kulübünü son olarak da ilçemiz merkezindeki çay bahçesi ve cafeleri ziyaret eden Dalkıran, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Orucunu Dikmen ilçesinde açan CHP Sinop Milletvekili Aday Adayı Hasan Dalkıran, ilçemiz Yenikent köyünü ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden, onların dertlerini dinleyen Dalkıran, daha sonra ilçemiz merkezine gelerek Avcılar Kulübünü ziyaret etti.

Bıkmadan, yorulmadan aynı enerji ve samimiyetle köy köy, ev ev dolaşacaklarını, herkesle kucaklaşmaya devam edeceklerini kaydeden Dalkıran, “Gönlüm Sinop aklım Türkiye” diyerek yola çıktıklarını, 24 saat Sinop ve ülkemiz için hizmet etmeye hazır olduğunu söyledi.

AdminAdmin