Siyaset
Giriş Tarihi : 01-04-2023 13:39   Güncelleme : 01-04-2023 14:29

Ekrem İmamoğlu, Gerze’ de: Gerzelilere Seslendi, vatandaşla buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz turunun ilk ayağı olan Gerze’ de, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Engin Altay ile birlikte ilçemiz Demokrasi Parkında halkla buluştu

Ekrem İmamoğlu, Gerze’ de: Gerzelilere Seslendi, vatandaşla buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz turunun ilk ayağı olan Gerze’ de, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Engin Altay ile birlikte ilçemiz Demokrasi Parkında halkla buluştu.

İlçemizde büyük bir kalabalık ve coşku ile karşılanan İmamoğlu, otobüs üzerinden Gerzelilere seslendi, konuşmasının sonunda otobüsten inerek vatandaşla kucaklaştı, gençlerle fotoğraf çektirdi.

BU MEYDANLARI BENİM İÇİN DE DOLDURDUNUZ

İmamoğlu’ ndan önce otobüs üzerinden Gerzelilere seslenen Sinoplu Grup Başkan Vekili Engin Altay, 86 milyonu kucaklayarak, helalleşerek, kucaklaşarak seçime gittiklerini söyledi.

Grup Başkan Vekili Engin Altay, “bu meydanları benim için de doldurdunuz. Tarihi bir seçime gidiyoruz. Gerçekten bu sefere başka, bu sefer gerçekten kavga, hakaret etmeden, herkesi, 86 milyonu kucaklayarak, helalleşerek, kucaklaşarak bir seçime gideceğiz ve bu seçimin sonunda 21 yıllık yanlışı, adaletsizliği, liyakatsizliği, unutulan köylerimizi sorunları hep birlikte çözeceğiz.

785 BİN 500 KM² LİK CENNET VATANIMIZA BAHARLAR GELİYOR

Cenab- ı Allah tutulan oruçları, yapılan duaları, ibadetleri kabul etsin. Kutlu Cumhuriyetin demokrasiyle taçlanacağı güne kadar, Türkiye’ nin ekonomik sorunlarını çözmek için, Türkiye’ de ayrımcılığı bitirmek için, ben sen değil biz demek için, 6 genel başkan el ele verdi ve yanlarına Türkiye’ nin 2 sevgilisini kattılar. Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’ nu tek derdi Türkiye olan bir takım, ben Türkiye’ ye ne vereceğim diyen bir takımla huzurunuzdayız” diye konuştu.

KARADENİZ’ İN HAVASI BANA ESTİ Mİ BİR BAŞKA COŞUYORUM

Grup Başkan Vekili Engin Altay’ dan sonra Gerzelilere seslenen İmamoğlu, Sinop’ ta olmaktan, Gerzelilerle buluşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

İmamoğlu, “Çok güzel bir Sinop sabahından, havanın ışıl ışıl olduğu bir bahar sabahında ve Sinop’ un cennet köşesi Gerze’ de sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum çünkü ben bu mahallenin uşağıyım. Sinop’ a mutlu şehir derler, mutluluğunun vesilesi insanlarıdır, insanlarının gönlü zengin, kalbi güzeldir. İnsana insan olduğu için güzel gözle bakar, iyi karşılar, misafirperverliği başkadır. Sinop’ un mutlu insan kalbi inşallah bütün Türkiye’ ye Cumhuriyeti’ ne yayılır.

ESASEN BİZ 86 MİLYON İNSANIMIZI, MİLLETİMİZİ İKTİDAR YAPACAĞIZ

İBB Başkanı İmamoğlu, “memleket çok yoruldu, çok sıkıldı, çok üzüldü. Siyasetin kirli alanını bu memleket yaşamaktan usandı. Her akşam sert bir insan yüzünü, parmak sallayışı ve insanları azarlayan bir dilden kurtulmak istiyoruz, onu evine yollamak istiyoruz, emekli etmek istiyoruz. Memleketin üretime ihtiyacı var, gençlerimizin umuda ihtiyacı var, çocuklarımızın cıvıl cıvıl geleceği kucaklayacak iyi bir eğitim alması lazım, Sinop’ un hak ettiği yere gelmesi lazım.

Bu cennet köşesi Sinop’un kendi karakteriyle, doğasını koruyan anlayışıyla, tarımıyla, turizmiyle aslında hak ettiği değerin çok altında. Ekonomik olarak çok altında. Halbuki gençlerimizin ne için bu cennet köşesi vatanı Sinop’u terk etsinler? Etmemeliler, burada paralarını kazanmalı, hayat kalitesini en üst seviyede yaşamalılar ama Türkiye ne yazık ki bu düzeni kuramadı. Biz kuracağız, göreceksiniz güçlü bir yapıyla memleketin her köşesini en güzel şekilde değerlendireceğiz. Turizmden tarımdan Sinop’ un gelirini en az 2 katına çıkartacak avantajları olduğunu bilen bir yönetimiz. Bir köşeyi rant alanı olarak kullanırken memleketin bir başka köşesini unutmayacağız. 785 bin km’ nin her köşesini cennet yapmalıyız, her köşesindeki insanları kazanan insanlar haline getirmeliyiz, yapmalıyız, bütün bunlar mümkün.

86 MİLYON İNSANIMIZI İKTİDAR YAPACAĞIZ

Şimdi 14 Mayıs’a giderken, bakın 2017’den beri ülkemizde bir ittifak mücadelesi veriliyor. İnsanlar bir araya gelsin, bir arada düşünsün, ortak akılla memleketi yönetsin diye bu yola çıkıldı. Cumhurbaşkanı adayımız da öyle diyor biz de öyle diyoruz, Millet İttifakı olarak seçime gidiyoruz, hep birlikte çalışacağız, Millet İktidarını iktidar yapacağız. Ama esasen biz 86 milyon insanımızı, milletimizi iktidar yapacağız. 1 kişinin iktidarı bitecek, bir avuç insanın mutlu olduğu dönem bitecek, 86 milyon insanımız mutlu olacak.

Partizanlığı çöpe atacağız, insan kayırmacılığı çöpe atacağız, adalet, hak, hukuk gelecek, liyakat gelecek. Hukuksuz kayırmacılık, bütün bu duyguları bertaraf edeceğiz. Şu belediye benim, o belediye benim değil demeyeceğiz, insanlarımıza eşit davranacağız. Bu kardeşiniz 2019 yılında seçildikten bu güne yapmadıklarını bırakmadılar, soruşturmalar mahkemeler davalar. Ellerinden geleni ardına koymadılar ama yine başarılı olduk, yine iş ürettik, yine memleketimizin o cennet köşesi İstanbul’umuza çok güzel hizmetler yaptık. Ama bu dönemi bitireceğiz biz, ona buna zulüm çektirmek, hukuksuzluk yapmak dönemini sona erdireceğiz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin