Siyaset
Giriş Tarihi : 28-03-2023 12:18   Güncelleme : 30-03-2023 11:07

Hasan Dalkıran, saha çalışmalarına devam ediyor

Aday adaylık açıklamasının ardından Sinop ve ilçelerinde saha çalışmalarına hız veren CHP Sinop Milletvekili Aday Adayı Hasan Dalkıran, ziyaretlerine devam ediyor

Hasan Dalkıran, saha çalışmalarına devam ediyor

CHP Sinop Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Hasan Dalkıran il merkezi, ilçeler ve köylerde vatandaşlarla da buluşuyor. CHP ilçe örgütleri, kurum çalışanları, esnaflar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile de ziyaretler sırasında bir araya gelen Dalkıran, projelerini de anlatıyor. Tüm ziyaretlerinde büyük ilgiyle karşılanan Dalkıran'a ilgi ise oldukça yoğun.

Dalkıran son olarak Sinop il merkezinde tüm kesimlerden ve meslek gruplarından vatandaşlar ile bir araya geldi. Esnafları da ziyaret eden Dalkıran, esnafların sorunlarını dinledi, projeleri hakkında bilgiler verdi.

2023 seçimlerinin hem ülke hem de milletimizin geleceği adına çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Hasan Dalkıran, bu süreçte sıkılmadık el, uğramadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.  Dalkıran, "Dokunmadığımız el, uğramadığımız kapı kalmayacak bunu hep birlikte yapacağız. Birlik olacağız, beraber olacağız, Ankara’ya 2 milletvekili göndereceğiz"  dedi.

AdminAdmin