Hemşehrimiz Bağcılar İlçe Başkanı Olarak Atandı

Sinoplu Hemşehrimiz Bağcılar Ak Parti İlçe Başkanı Olarak Atandı

Hemşehrimiz Bağcılar İlçe Başkanı Olarak Atandı
28 Aralık 2020 Pazartesi 19:32

Aslen Sinoplu olan fakat yıllardan bu yana İstanbul’da ticari hayatına devam etmekte olan Rüstem Tüysüz, İsmet Öztürk’ten boşalan başkanlık koltuğuna Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla resmen atanmış oldu.

1976 yılı İstanbul İli doğumlu olan Rüstem Tüysüz, ilkokul hayatının ardından 1994 yılında Eyüp İmam Hatip lisesinden mezun olmuştur. 2014 yılında Sebahattin Zaim Üniversitesi Uluslararası Finans ve Katılım Bankacılığı yüksek lisansını tamamlamıştır.

2004 yılından kendi firmasında yönetici olarak çalışmakta ve yine aynı şekilde Bağcılar İlçe Teşkilatında çeşitli birimlerde önemli görevler almıştır.

 Aktif siyasete 1995 yılında Refah Partisi Gençlik Kolları Bağcılar İlçe Başkanlığında  başlayan Rüstem Tüysü şuanda da  Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanlığında Yerel Yönetimler Birim Başkanlığı görevini sürdürmektedir evli  ve  3 çocuk  babasıdır.

Gerzeninsesi Gazetesi olarak bizlerde Rüstem kardeşimize yeni görevinde başarılar dileriz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Düşünen Deli - 2 yıl önce
Haber değeri çok çok çok yüksek haber.
Avatar
Alâattin uzun - 2 ay önce
Sayın ilçe başkanımızın başarı lar diliyorum
Avatar
Muhtullah adaşlık inönü mah - 1 yıl önce
Sayın AKP bağcilar ilçe başkanı miz Sayın RÜSTEM TÜYSÜZ beyefendi başarılar dilerim benim bir ricam sana bağcilar dan Tekirdağ kapakli inünü mahallesine ikamet ediyorum şu anda yani bir ay olacak sende bi ricam kapakli belediye başkanına söyle bir iş istiyorum çalışanımız tek benim üç kız öğrencim var sana rica ediyorum saygılarımla