Siyaset
Giriş Tarihi : 11-05-2021 13:14   Güncelleme : 11-05-2021 13:32

Maviş, Hizmette Sınır Tanımıyor

MAVİŞ, BOYABAT MARANGOZLAR ve İNŞAATÇILAR SİTESİ İHALE EDİLİYOR

Maviş, Hizmette Sınır Tanımıyor

AK Parti Sinop Milletvekili ve Genel Başkan Vekili Yardımcısı Dr. Nazım MAVİŞ, yapımı ihalesi ResmiGazete’de ilan edilen Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.

Maviş, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile yapılacak olan, keşif bedeli 25.400.000 TL ilan edilen Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesine ait 50 adet işyeri yapım işinin 25 Mayıs 2021 tarihinde ihale edileceğini duyurdu.

Maviş, 2017 yılında site yapımı için arsanın satın alınması ve diğer hazırlıklarla birlikte projeçalışmalarının da başladığını, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı nezdindeki girişimleriyle küçük sanayi sitesinin 2020 yılında yatırım programına alındığını, ihale edilebilmesi için bütçeden kaynak ayırıldığını, sonrasında yapım ihalesi için yasal prosedürlerin yürütüldüğünü, 6 Mayıs 2021 tarihinde de yapım ihalesini duyurusunun Resmi Gazete’de yayımlandığını açıkladı.

Maviş, Boyabat’a kazandırılacak olan bu büyük yatırımın süreç takibindeki gayretlerinden dolayı Kooperatif üyeleri adına başkan Murat YÜKSELECEK’e, projenin hayata geçmesinin her aşamasında desteklerini sürdüren Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI’ya, yatırım programına alınması ve ihale edilmesi süreçlerinde desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa VARANK’ateşekkür ederek Boyabat için hayırlı olması dilleklerini paylaştı.

AdminAdmin