Siyaset
Giriş Tarihi : 11-05-2023 12:10   Güncelleme : 12-05-2023 13:24

MHP İl Başkanı'ndan 'Sinop Buluşması' na Davet

MHP Sinop İl Başkanı Hikmet Çınar, Cuma günü yapılacak olan ‘Hayırlı Olsun Sinop Buluşması’ na tüm Sinopluları davet etti

MHP İl Başkanı'ndan 'Sinop Buluşması' na Davet

Hayırlı olsun Sinop Buluşmasına tüm Sinopluları davet eden Çınar, "Değerli Sinoplu hemşehrilerim, öncelikle sizleri saygı ve muhabbetle selamlıyor, saygılarımı sunuyorum.

Seçim kampanyası sürecinde tüm partilerin sağduyu göstererek Sinop’umuza yakışır bir şekilde çalışma gösterdikleri için herkese çok teşekkür ederim. MHP olarak teşkilatlarımız ve Ülkü Ocaklarımızla düzenlediğimiz "Hayırlı Olsun Sinop Buluşmasında” siz değerli Sinoplu hemşehrilerimizi de aramızda görmek ister, sizler için hazırladığımız değişik projelerimizi sizlere sunmak isteriz.

12 Mayıs Cuma günü saat 20:00'de Sinop Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceğimiz organizasyonda konvoy ya da davul zurna gibi gösteriler olmayacaktır.

Ülkemizi derinden etkileyen deprem sonrası gerçekleşen seçim çalışmalarımızda, yaralarımızı sara sara sizlerin gönüllerine tek tek dokunmayı tercih ettik. Çevre ve ses kirliliğine özen gösterdik. Sinop’ umuza yakışan modern teknolojileriyle kendimizi anlattık ve anlatmaya da devam ediyoruz.

'Yeter artık, değişim zamanı' dediğiniz her konuda sizin sesiniz ve tek çözüm merkeziniz olmak için MHP milletvekili adaylarımızla sizlerle buluşma heyecanındayız. Zafer inananlarındır, biz inandık! 12 Mayıs saat 20:00'de Sinop Kültür Merkezine gelin ve sizde inanın." diye konuştu.

AdminAdmin