Siyaset
Giriş Tarihi : 26-10-2015 11:37   Güncelleme : 05-12-2015 23:44

Tuğrul Türkeş'ten Maviş'e Açık Destek

Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş Sinoplu Milliyetçilerden Nazım Maviş'e destek istedi

Tuğrul Türkeş'ten Maviş'e Açık Destek

MHP'den ayrılarak Ak Parti'den Ankara Milletvekilliğine aday gösterilen Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş'e destek için kamera karşısına geçti. 
Yayınlamış olduğu videoda "Sinop'taki vatanperver milliyetçi vatandaşlarımıza en kalbi sevgilerimi ve selamlarımı gönderiyorum" ifadelerini kullanan Türkeş, 1 kasım seçiminde Türkiye'nin tek başına bir iktidara ihtiyacı olduğunu ifade ederek 7 Haziran seçimlerinde ki süreçte halkın diğer partilerle koalisyon kurulamayacağını gördüğünü kaydetti.

Nazım Maviş aracılığı ile tüm Sinoplulara seslendiğini dile getiren Türkeş, "1 Kasım seçimlerinde Ak Parti'yi tek başına iktidara getirelim. İlde ve ilçelerde bir takım problemlerimiz muhakkak ki vardır. Ama inanınız ki bunları aşarız, bunların hepsinin üstesinde geliriz. Ama yeter ki 1 Kasım seçimlerinden sonra Türkiye tek parti ile iktidar olsun. Bunu da yapabilecek tek parti Ak Partidir."

Konuşmasında son olarak Nazım Maviş'e seslenen Tuğrul Türkeş, "Nazım kardeşim, senden de talebim, hem seçil, hem de hayırlısı ile iyi bir netice al, Ankara'ya gel öyle kucaklaşalım" ifadelerini kullandı. 
AdminAdmin