Eğitim
Giriş Tarihi : 01-06-2018 11:43   Güncelleme : 01-06-2018 14:10

Okul dergisi “Mihrab” çıktı

Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğretmen ve öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı “Mihrab” dergisi çıktı

Okul dergisi “Mihrab” çıktı

Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi, okul tanımı kapsamında yaptığı çalışmalar kapsamında tanıtım videosu çekti ve “Mihrab” isimli okul dergisi çıkarttı.

Yıl boyunca okulda yapılan etkinliklerin, elde edilen başarıların ve ilçe bazında düzenlenen programların yer aldığı, okulda uygulanan projelerin anlatıldığı, öğrencilerin yazılarına yer verilen okul tanıtım dergisi Gerze ve Dikmen’de ki ortaokullar gezilerek dağıtıldı.

Tanıtım videosunda ise okul içi görüntüler, okul müdürü Zeki Sağır’ın konuşması, okulun imkânları, elde edilen başarılar, yapılan etkinlikler ve projelere yer verilerek okulu tercih edecek öğrencilere davette bulunuldu.

Mihrab Dergisi Yayın Koordinatörü ve Okul Tanıtım Videosu Yönetmeni Abdullah Çağlar Sarıtaş, yaptığı açıklamada: “Okulumuzun tanıtımı adına uzun çalışmalar sonucu çıkardığımız bu dergi ve video da okulumuzu her yönüyle tanıtmaya çalıştık. İlçemizde öğrenim gören sekizinci sınıf öğrencilerimizi çok çeşitli imkanlara sahip kaliteli eğitim anlayışıyla hareket eden okulumuza davet ediyoruz. Okulumuzu tercih etmeyi düşünen öğrencilere, tanıtım için çektiğimiz videomuzu izlemelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül