Eğitim
Giriş Tarihi : 25-06-2020 12:20   Güncelleme : 25-06-2020 13:28

Ziya Öğretmen Sinop’ta

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,"Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" kapsamında Sinop’taki öğretmenlerle buluştu

Ziya Öğretmen Sinop’ta

"Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" programıyla 2023 Eğitim Vizyonu'nu öğretmenlerle paylaşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk dün saat 16.00’da Sinop'a konuk oldu.

Salgın nedeniyle internet ortamında devam eden eğitim buluşmalarında Bakan Selçuk Sinop ve ilçelerinden 292 öğretmen ile buluştu.

Sinop ve ilçelerinde görev yapan öğretmenler ile çevrim içi toplantıda buluşan Bakan Ziya Selçuk, öğretmenlerle sohbet ederek kendisine sorulan soruları cevapladı.

Buluşmaya katılan öğretmenler yaptıkları projeleri ve fikirlerini Bakan Selçuk’a iletme fırsatı buldular.

Uzun yıllardır Atatürk Ortaokulu’nda Türkçe Öğretmenliği yapan Fatih Arslan’da buluşmadan duyduğu mutluluğu sosyal medya hesabından şu paylaştı. Fatih Öğretmen paylaşımında;

Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları Sinop Programında Sayın Bakanımız (Ziya Öğretmenimiz) ile düşüncelerimizi, ilçemiz ve okulumuzda yaptığımız eğitim çalışmalarımızı paylaşma fırsatı bulduk.

Ziya Öğretmen, “Anlattığınız çalışmalarda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi lütfen iletiniz. Selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.” mesajını paylaşmamızı istedi.

Bende şahsım adına şunları ifade etmek isterim: Uzun yıllardır görev yaptığım, doğduğum değil doyduğum memleketim Gerze ve Atatürk Ortaokulu ile meslektaşlarımla, okulumdaki öğretmen arkadaşlarımla gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin