Siyaset
Giriş Tarihi : 06-12-2023 15:29   Güncelleme : 08-12-2023 13:41

Ahmet Uyanıksoy Sosyal Tesis Projesini anlattı

CHP Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Ahmet Uyanıksoy, Belediyeye ait sosyal tesisler yapılacağını vatandaşlara daha ulaşılabilir fiyatlarda hizmet sunacaklarını belirtti

Ahmet Uyanıksoy Sosyal Tesis Projesini anlattı

CHP Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Ahmet Uyanıksoy, sosyal tesisler projesini açıkladı.

Belediyeye ait sosyal tesisler yapılacağını söyleyen Uyanıksoy, vatandaşlara burada daha temiz, daha hijyenik ve daha ulaşılabilir fiyatlarda hizmet sunacaklarını ifade etti. Orta Çay Bahçesi’ni sosyal tesise dönüştüreceklerini ve düğün salonlarını şehrin dışına taşıyacaklarının söyledi.

Uyanıksoy yaptığı açıklamada, "Belediyeye ait mülklerde hayata geçireceğimiz sosyal tesisler ile vatandaşlarımıza daha temiz, daha hijyenik ve daha ulaşılabilir fiyatlarda hizmet sunacağız. Bildiğiniz üzere Belediyemize ait pek çok mülk bulunuyor. Bunlardan bazılarını ihale etmeyerek, kendi Belediye şirketimiz üzerinden çalıştırılacak ve vatandaşımıza çok cüzi fiyatlardan hizmet sunuyor olacağız. Bu tesisler yöresel ürünlerin ve Gerze mutfağının önce çıkacağı işletmeler olacak. Belediye sosyal tesislerinde aynı zamanda insanlara iş imkânı da sağlayacağız.

Sosyal tesis olarak hizmet verecek olan işletmelerden bir tanesi Orta Aile Çay Bahçesi. Böylelikle insanlar evlerinden semaver, halı vb. taşıyıp orada burada oturmak yerine, çok cüzi miktarlarda bu tesisten yararlanabilecek. Bir diğer projemiz ise belediyeye ait modern bir düğün salonu yaparak, yeni evlenecek çiftlerimizin hizmetine sunmak. Bununla birlikte, mevcut düğün salonlarını da, hiçbir esnafımızı mağdur etmeden, şehir dışına taşıyacağız. Böylelikle en önemli şikâyet konularından biri olan trafik ve gürültü probleminin de önüne geçeceğiz“ diye konuştu.

AdminAdmin