Siyaset
Giriş Tarihi : 28-12-2023 12:19   Güncelleme : 30-12-2023 14:10

AK Parti’nin kadın aday adayından esnaf ziyareti

AK Parti Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Nimet Çevik Taşgın, Gerze’ de sahaya indi. Gerzeli esnaflarla bir araya geldi

AK Parti’nin kadın aday adayından esnaf ziyareti

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere az bir süre kala partilerin aday belirleme süreçleri devam ederken, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Partiden Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Gerze’ nin tek kadın belediye başkanı aday adayı Nimet Çevik Taşgın, Gerzeli esnafları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Taşgın, gazetemize yaptığı açıklamada, “bizler Ak Parti teşkilatlarımız ile birlikte sadece seçim dönemlerinde değil her zaman halkımızın içinde ve halkımızın emrindeyiz. Ak Parti, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde halka hizmet için kurulmuş bir dava partisidir.

Güler yüzleriyle bizleri karşılayan, esnaflarımızla hasbihal edip hayırlı işler diledik. Gerze’ye olan sevdamız ve hizmetlerimizi anlatmak için gönüllere misafir olduk. Gerze’ye hizmet sevdamız ile çıktığımız yolda, gönül köprüleri kurmaya, birlik, beraberlik ve muhabbetle Gerzeli hemşehrilerimiz ile yol yürümeye talibiz.

İlk günkü aşk, ilk günkü sevda ile Gerze için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Varlıklarıyla Gerze’mizin bereketi olan esnaf kardeşlerimize hayırlı işler dileyerek görüş ve önerilerini dinledik” diye konuştu.

AdminAdmin