Siyaset
Giriş Tarihi : 21-12-2023 11:18   Güncelleme : 24-12-2023 14:45

Ateş: “Ben bu göreve hazırım”

CHP Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Ateş, CHP seçmenine seslenerek “Kaybedilen 5 seneyi geri getiremem ama bir 5 yıl daha kaybedilmesinin önüne geçebilirim” dedi

Ateş: “Ben bu göreve hazırım”

CHP Gerze’ de Cumartesi günü önseçime gidiyor.

CHP’ li üyeler Ahmet Uyanıksoy, Ali Ateş, Bülent Eryılmaz, Orhan Ertuğrul ve Osman Belovacıklı arasında seçim yapacaklar. Sandıktan birinci çıkan aday adayı, CHP’ nin Mart 2024 seçimlerinde belediye başkan adayı olarak gösterilecek.

Aday adayı olan Ali Ateş, Cumartesi günü yapılacak seçimler öncesinde oy kullanacak üyelere seslendi. Bir 5 yıl daha kaybetmeyelim diyen Ateş, “ben Gerze Belediye Başkan Aday Adayınız Ali Ateş.

Sizlere buradan seslenmek istiyorum: Sevgili Gerzeliler, bir 5 yılımızı kaybettik; 5 yılımızı daha kaybetmeyelim. Sizlere söz veriyorum, kaybedilen 5 yılı geri getiremeyebilirim ama bir 5 yılın daha kaybedilmesini engelleyebilirim.

Ben Gerzemde kardeşçe yaşamak istiyorum. Sizlerin de böyle yaşamak istediğini biliyorum. Biz hiç kimsenin kavgasına otak değiliz, gelin bugüne kadar olan tüm dargınlıklar son bulsun. Bir daha yineliyorum; tüm dargınlıklar son bulsun.

Cumartesi günü yapılacak ön seçimde tüm oylara talibim. Gerze’ de kardeşçe yaşamak için Gerze’ de kaybedilen 5 yılın üzerine 5 yıl daha kaybedilmemesi adına gelin Gerze’ yi hep birlikte yönetelim. Ali Ateş kardeşiniz bu göreve hazır” diye konuştu.

AdminAdmin