Siyaset
Giriş Tarihi : 05-12-2023 16:39   Güncelleme : 06-12-2023 12:55

Cahit Al: "Yepyeni bir vizyonla Gerze’yi hak ettiği gelişim seviyesine çıkaracağız"

Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Cahit Al, yepyeni bir vizyon ve AK Parti belediyeciliğinin misyonuyla Gerze’yi hak ettiği gelişim seviyesine çıkarmak istediğini söyledi

Cahit Al: "Yepyeni bir vizyonla Gerze’yi hak ettiği gelişim seviyesine çıkaracağız"

Cahit Al, AK Parti’ den Gerze Belediye Başkanı Adaylığına talip oldu. Gerze’yi AK Parti Belediyesi misyonuyla hak ettiği gelişim seviyesine çıkarmaya kararlı olduklarını ifade eden Al, Gerze’yi geleceğe hazırlamak için kolları sıvadıklarını belirtti.

Dışarıdan göç almaya devam eden ve nüfusu her geçen gün artan Gerze’yi artan nüfus yoğunluğuna cevap verebilecek hale getirmenin zorunlu olduğunu dile getiren Cahit Al, ilçeye yapılması gereken altyapı ve üstyapı yatırımlarının önemine dikkat çekti. Cahit Al, aday olup seçimi kazandığı takdirde, Gerzeli vatandaşların da desteğiyle Gerze’nin çehresini değiştirecekleri projelere imza atacaklarını söyledi.

Eğitim ve iş hayatı nedeniyle İstanbul’a göç etmek zorunda kalan binlerce Gerzeli ’den sadece biri olduğunu kaydeden Al, ilçeye bağlı Sazak köyünde doğduğunu, memleketi Gerze’ye hizmet etmeyi kendine bir ahde vefa saydığını ifade etti.

Al, “1968 yılında ilçemize bağlı Sazak Köyü’nde doğdum. İlkokulu Sazak Köyü’nde okudum. Eğitim ve iş amaçlı İstanbul’a göç etmek zorunda kaldım. 8 yıl Bankacılık ve genel müdürlük görevlerinde bulundum. Basın sektöründe uzun yıllar çalıştım. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Emekli olmamın akabinde 2021 yılında Gerze’ye yerleştim. 40 sene gurbette yaşadım, birçok ülke ve şehir tanıdım.

Ak partinin kuruluşundan bugüne Teşkilatlarda görev aldım. 2001 senesinde AK Parti’nin kurulmasıyla birlikte Şişli İlçe Başkan Yardımcısı oldum. 2006 yılında Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı yönetimine seçildim. 2007 Milletvekili Genel Seçimlerinde 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nde başkan yardımcısı olarak İstanbul seçimlerini yöneten ekibin bir parçası oldum. 2019 Yerel Seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde başkan adayının seçim kampanyasını yürüttüm ve siyasi danışmanlığını yaptım.

Her geçen gün artan nüfusuyla Karadeniz’in en çok göç alan ilçesi olan Gerze’mizi geleceğe hazırlamak için bu göreve talip oldum. Büyükşehirlerdeki deneyim tecrübe ve birikimlerimi Gerze Belediye Başkanlığı vasıtasıyla Gerze ve Gerzelilere hizmete dönüştürmek gayesiyle bu yola çıktım.

“Dışardan bir bakış, yeni bir yüz, yepyeni bir vizyonla Gerze’ye el atılmalı” diyerek AK Parti belediyeciliğinin misyonuyla Gerze’yi hak ettiği gelişim seviyesine çıkarmak, ilçemizin ulusal ölçekte tanıtımına dair ayrı bir çalışma yapacaklarını bunun için ellerinde güçlü argümanlarımızın olduğunu biliyorum.

Gerze’miz Allah vergisi güzelliği ile zaten dikkatleri üzerine çeken bir ilçemiz durumunda bunun üzerine yapılacak tanıtım ve profesyonel dokunuş ile Karadeniz’in incisi olma vasfını Türkiye’nin incisi olma seviyesine çıkarılması içten bile değildir.

Bunun sonucunda iç turizmden alacağı pay şüphesiz artacaktır. Bu gelişim ve hareketten en büyük payı şüphesiz Gerze esnafımız alacaktır.Ve vesile ile bu yolda sayın genel başkanımız ve cumhurbaşkanımızın belediyecilik misyonu ve vizyonu bize rehber olacaktır."

GERZELİLERİN İHTİYACI OLAN PROJELER ÖNCELİĞİMİZ OLACAK

Al sözlerini şöyle tamamladı: “Sorunları tespit edip, sorunları ortadan kaldıracak projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Zira ayağı yere basmayan, hayal ürünü, masa başında hazırlanan projelerden ziyade halkımıza uygulanabilir, gerçekten ihtiyaca yönelik projeler üzerinde durulmasını tercih edeceğiz.

Gerze çok hızlı göç alan bir yer, her geçen gün nüfus yoğunluğu artıyor. Gerze’yi geleceğe hazırlayabilecek başta altyapı olmak üzere şehrin planlanması, uzun yıllardan sonra şehrin yaşanabilir hale gelmesi için gereken çalışmaları yapmak durumundayız.”

AdminAdmin