Siyaset
Giriş Tarihi : 17-12-2023 17:15   Güncelleme : 29-12-2023 16:30

CHP ADAY ADAYI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Gerze İlçe Başkanlığı, belediye başkanı aday adayı tanıtım toplantısı düzenledi

CHP ADAY ADAYI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

CHP' nin aday tanıtım toplantısı İlçemiz Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı. Aday Adayı tanıtım toplantısına CHP Gerze Belediye Başkanı Aday Adayları Ahmet Uyanıksoy, Ali Ateş, Bülent Eryılmaz, Orhan Ertuğrul ve Osman Belovacıklı' nın yanı sıra CHP Sinop İl Başkanı Aykut Cem Yalçınkaya, CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak, il ve ilçe yönetimleri katılım sağladı.

Açılış konuşmasını CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak yaptı. Sazak konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. İlçe Başkanı Birol Sazak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Göreve gelirken tüm üyelerimize ön seçim sözü vermiştik. Vermiş olduğumuz ön seçim kararı genel merkezimizce onaylandı. Ön seçimimizi belirttiğimiz 23 Aralık Cumartesi günü bildirilmesini bekliyoruz. Bugün belediye başkanı aday adaylarımız huzurlarınıza çıkarak kendilerini tanıtacaklar. Bütün aday adaylarını CHP’ miz adına çıktıkları bu yolda tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Belediye Başkanı adayımız belirlendikten sonraki bu süreç çok zorlu gibi görünse de biz bunu hep birlikte kolaya çevireceğiz, hep birlikte tek güç olarak ilçe başkanlığımız, örgütümüz, çatımız altında yapacağız.  Ön seçimden çıkan adayımızla yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz. CHP örgütü olarak amacımız Gerze Belediyesini partimize kazandırmak.”

31 MART AKŞAMI GERZE’ Yİ KAZANACAĞIZ

Ardından söz CHP Sinop İl Başkanı Aykut Cem Yalçınkaya' ya bırakıldı. İl Başkanı Yalçınkaya, “2019 seçimlerinde Sinop’ un sonuçları kendi belli etmişti. Orada bir ferahlama yaşamıştık. Ayancık’ ta uzun seneler AK Parti tarafından yönetilen bizim bir türlü iç huzuru bulamamızın sebebiydi Ayancık. Orada AK Parti iktidarının yıkıldığını gördük. O akşam bizler için çok üzücü hale de gelmişti: Dikmen, Gerze ve Erfelek’ i kaybetmiştik, mutluluk yaşayamamıştık ama eminim ki hep birlikte 31 Mart akşamı hep birlikte bütün ilçelerimizde kutlamalara katılacağız. 5 senedir yaşanan sıkıntılar hep birlikte görüyoruz, biliyoruz, bu durumu hep birlikte düzelteceğiz” diye konuştu.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından aday adaylarının kendini tanıttığı bölüme geçildi. Aday adaylarına 15 dakikalık süre tanındı ardından çekilen kura neticesinde aday adayları sırasıyla kürsüye çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisinden Gerze Belediye Başkanlığı için Aday Adayları olan Ahmet Uyanıksoy, Orhan Ertuğrul, Bülent Eryılmaz, Ali ATEŞ, Osman Belovacıklı konuşmalarından sonra İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları sahneye davet edildi. 

İl Genel Meclis Üyesi Adayları:

Fikri Uyanık
Mithat Tuzcuoğlu
Mustafa Baş
Sebahattin Belovacıklı


Gerze Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayları:

Ahmet Aydın
Alaattin Gürsoy
Aynur Şahin Denizci
Barış Başar

Dilek Topçu
Elif Öztürk Kaygısız

Hüseyin Celal Büyükkalfa
İsmail Yoldaş
Kemal Tokur
Leman Tuna Karasoy
Lütfi Çavdar
Mesut Kutlu
Nihal Gündoğdu Saatçi
Okan Özcan
Sedat Aktaş
Selçuk Yüksel
Semra Demir
Sündüs Yuvacı
Şenol Şensoy
Tuğba Tınaztepe
Yaşar Kahveci
Yaşar Topal

Yavuz Yiğit

AdminAdmin