Siyaset
Giriş Tarihi : 12-12-2023 14:08   Güncelleme : 13-12-2023 15:08

Ergün, Gerze için projelerini anlattı

AK Parti Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Doğa Ergün, Gerze’ nin eksiklikleri; Gerzeli vatandaşların beklentileri ve önerileri üzerine projeler hayata geçireceklerini, Gerze’ nin refahı ve gelişmesi için gayretle çalışacaklarını belirtti

Ergün, Gerze için projelerini anlattı

Aday adaylığını açıkladığı günden bu yana Gerze’ de saha çalışmalarını sürdüren, esnaf esnaf, kapı kapı gezerek kendini ve projelerini tanıtan AK Parti Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Doğa Ergün, spordan sağlığa; eğitimden istihdama Gerze’ ye yakışacak birçok projesi olduğunu, bu projeleri hayata geçirmek için sabırsızlandığını söyledi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idari yerel seçimleri için Gerze Belediye Başkanlığı için aday adayı olan ve her kesim tarafından sevilen, takdir gören Doğa Ergün, göreve geldiklerinde Gerze halkı ile el ele vereceklerini, eksiklikleri tamamlayarak beklentileri karşılama noktasında ekip olarak ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Çiftçinin, sporcunun, yaşlının, gencin, öğrencinin her alanda her kesimin yardımcısı olacağını söyleyen aday adayı Ergün, “üretimi destekleyeceğiz, kendine yetebilen kent olma yolunda etkili adımlar atarak çiftçimizle birlikte kırsal kalkınmayı sağlayacağız.

Gerzemize kazandıracağımız Kompost Gübre Üretim Tesisi ile organik tarımı destekleyerek; çevreci, yeşil, üreten bir şehir olacağız.

Gerzemizde "Akıllı Su Yönetimi" başlığı altında altyapı sorunlarının azaltılması, su kalitesinin İzlenmesi, verimli su yönetimi amaçlıyoruz. Coğrafi bilgi sistemine uygun su dağıtımı, şebeke yönetimi, kayıp ve kaçakları tespiti, atıksu yönetimi, varlık yönetimi, abone - tahakkuk ve tahsilat işlemlerinin yönetimi gibi uygulamaları süratle hayata geçireceğiz.

Gerze sanayimize kazandıracağımız yeni dükkanlarla esnafımızı yeni iş alanlarına kavuşturacağız. Gerzemizin gelecek 25 yılını planlayarak üreten, gelişerek büyüyen, kalifiye istihdamı artıran bir şehir olacağız.

Öğrenci kardeşlerimizin en iyi eğitimle en güzel üniversitelerde öğrenim görmelerini; gelecekte Gerzemizi en iyi şekilde temsil etmelerini istiyoruz. Ulaşım desteği ile öğrencilerimizin yanında olacağız.

Gençlerimizi her alanda olduğu gibi sporda da destekleyeceğiz. Sporcularımızı en modern tesislerde Mili takımlara hazırlayacağız.

Gerzemizde konforlu, ulaşılabilir toplu taşıma sistemini hayata geçireceğiz. Toplu taşıma esnafımıza destek olarak hizmet kalitelerini arttırmalarına yardımcı olacağız.

Her yaştan hemşehrimizin özellikle çocuklarımızın çok seveceği Atlı Spor Tesislerimizle Gerzemizi cazibe merkezi yapacağız.

Su Ürünleri kooperatifimizle el ele Gerzemizi gerçek bir "Balıkçılık Kenti" haline getirerek, kuracağımız "Balıkçılık Müzesi" ile balıkçılığı geçmişten geleceğe taşıyacağız.

Gerzemizde turizmi yaz kış canlı tutacak, gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız.

Gerzemizde yaşlı bireylerimizi umutsuz, çaresiz, ilgisiz bırakmayacağız. Sosyal hizmetler birimimizle evde bakımlarını yaparak mutlu bir yaşam sürmelerine yardımcı olacağız.

Acil eylem planımız içerisinde olan Kapalı Pazar Alanını yeniden inşa ederek, Yaz Kış iklimlendirme donanımıyla daha konforlu alışveriş imkanı sağlayacak 7/24 kullanılabilen pazar alanı ve otopark olarak Gerzeli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.

"Yerinde Hizmet" başlığıyla Mahallelerimize yapacağımız hizmet binalarımızla; Mahalle Muhtarlık Ofislerimizi, Aile Sağlığı Merkezlerimizi, Kadın Aile Yaşam Merkezlerimizi tek çatı altında Gerzeli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.

Gerzemize yeni atanan kamu görevlilerimizin göreve başlama süreçlerinde sıkça karşılaştıkları barınma ihtiyaçlarına hızlı bir çözüm olacak Misafirhanemizi 2024 yılsonunda hazır hale getireceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin