Siyaset
Giriş Tarihi : 29-12-2023 14:03   Güncelleme : 30-12-2023 11:31

TAŞGIN’ DAN KADIN KOOPERATİFİNE ZİYARET

Gerze Belediye Başkan Aday Adayı Nimet Çevik Taşgın, Yöresel Ürünler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ziyaret etti

TAŞGIN’ DAN KADIN KOOPERATİFİNE ZİYARET

Gerek ilçemizdeki gerek Sinop’ taki gerekse bölgedeki etkinliklerde Gerze’ yi yöresel lezzetleriyle temsil eden ve tanıtan Yöresel Ürünler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin emekçi kadınları, Gerze’ nin tek kadın belediye başkanı aday adayı Nimet Çevik Taşgın’ ı kooperatifte misafir ettiler. 

Kooperatifin çalışmaları hakkında kooperatif başkanı Serap Gökgöz’ den bilgiler alan Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Nimet Çevik Taşgın, “yola çıktığımız ilk günden bu yana kadın gücünden söz ediyoruz, kadın dayanışmasının önemine vurgu yapıyoruz. Kadın elinin değdiği bir Gerze hayal ediyoruz, planlarımızı, projelerimizi böyle şekillendiriyoruz.

Başarıyla yükselen Gerze’ nin tek kadın kooperatifi olan ve üretim süreciyle Gerze ile güvenli ve lezzetli gıdasını paylaşan Yöresel Ürünler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifindeki emektar kadınlarımızla bir araya geldik. Biz bu şekilde başarılı örgütlenmeler ile yola çıktık, yolumuza da devam edeceğiz. Kadın kadının yuvasıdır, evidir. Bizler kadınlarımızın yanında olacağız, üretimi destekleyeceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin