Siyaset
Giriş Tarihi : 22-12-2023 11:45   Güncelleme : 24-12-2023 14:45

Uyanıksoy: “Gerzemizi mutlu yarınlara hep birlikte hazırlayalım”

CHP Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Ahmet Uyanıksoy, yarın yapılacak önseçim öncesi üyelerin desteğini beklediği söyledi

Uyanıksoy: “Gerzemizi mutlu yarınlara hep birlikte hazırlayalım”

CHP Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Ahmet Uyanıksoy, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Değerli üyelerimiz; En başında söylediğimiz gibi, "Çiçekleri koparmadan, çimlere basmadan, dalları kırmadan, çok sade ve net bir şekilde" bugüne geldik. Ben tartışmalardan uzak şekilde, yeniliğe, değişime ve Gerze'yi dünya standartlarında bir ilçe yapmaya adayım! Çünkü ben Gerze'yi çok seviyorum. Yarın sizlerin desteklerinizle, bu kararlılığımız devam edecek. Gerze'yi yeni bir vizyonla mutlu yarınlara hep birlikte taşıyacağız!

Kararı sizler vereceksiniz, CHP Gerze Belediye Başkan Adayını sizler belirleyeceksiniz, doğru kararı vereceğinize eminim, biz yeniliğe değişime adayız. Tartışmalardan uzak yepyeni bir sayfa açmak istiyoruz. Gerzemizi mutlu yarınlara hep birlikte taşıyalım. Dört dörtlük bir Gerze için oy pusulasında dördüncü sırada olacağız. Şimdiden oylarınız ve destekleriniz için sonsuz teşekkür ediyorum, memleketimiz için hayırlısı olsun.”

AdminAdmin