Siyaset
Giriş Tarihi : 24-12-2023 11:32   Güncelleme : 27-12-2023 09:22

Yiğit, İl Genel Meclisi Aday Adayı oldu

Celal Yiğit, AK Partiden İl Genel Meclisi Aday Adayı olduğunu açıkladı

Yiğit, İl Genel Meclisi Aday Adayı oldu

Celal Yiğit, AK Partiden İl Genel Meclisi Aday Adayı olduğunu söyledi. Yiğit gazetemize yaptığı açıklamada, “Değerli büyüklerimiz kıymetli Gerzeli hemşerilerimiz. 1962 yılında Hacıselli köyünde doğdum. İlkokulu Hacıselli köyünde;  ortaokulu İstanbul Ebussut Ortaokulu; liseyi Alibeyköy Lisesinde bitirdim.

Evli ve 3 çocuk babası, 7 torun dedesiyim. Kamu kurumları ve kaymakamlıkta ve çeşitli kademelerde memur olarak görev yaptım. Hac görevimi de yaptıktan sonra Devlet Şeref Belgesiyle emekli oldum. Çeşitli dernek ve kurumlarda hizmetlerde bulundum.

2018 Gerze seçimlerinde Gerzemizin AK Belediyecilikle kavuşması için çaba gösterdim. 2019 yılından bu yana Gerze Türk kızılay ı temsilciliğini en iyi şekilde severek ve isteyerek köy köy mahalle mahalle sokak sokak ev ev kapı kapı gezerek birim amirlerimizin muhtarlarımız basınımızın ve halkımız da desteğini alarak ihtiyaç sahiplerine ulaşarak hizmetkârı oldum.

Almış olduğum her görevde sizlerin gurur kaynağı oldum. Bundan sonrada aynı şekilde olmak üzere sizlerin teveccühleriyle 31 Mart 2024 seçimlerinde Gerze AK parti İl Genel Meclisi Üyeliği Aday Adayı oldum. Siz değerli il ilçe yöneticilerimizin ve hemşehrilerimizin teveccühüyle anlayışlı, dürüst ve azimli bir şekilde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek sizlere en iyi şekilde layık bir hizmetkar devlet millet el ele anlayışıyla en iyi şekilde temsil edeceğime söz veriyorum. Sizlerle beraber olmaktan gurur duyuyor sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

AdminAdmin